Clinique Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
clinique-beauty-1
Find klinikken her
Gudrunsvej 7
8220 Brabrand
Lidt om klinikken

Clinique Beauty ligger placeret på Gudrunsvej i Brabrand, og her lægges vægt på en bred og fleksibel åbningstider med mulighed for at aftale tid udenfor de normale åbningstider.

Klinikken tilbyder veluddannet personale, der står til rådighed med professionel og personlig behandling. Man træder ind i behagelige og komfortable omgivelser, hvor både hygiejne og diskretion er en selvfølge.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger og produkter herunder Dermalogica, DermaOXY behandlinger, diamantslibning samt Mikrostrøm behandling, der er en effektiv og avanceret behandling til den modne hud. Udover ansigtsbehandlinger tilbyder klinikken hårfjerning, eyelash extensions og bryn, Beauty Angel lys-behandling, kropsbehandling samt makeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Kosmetolog Maria Bansov
0.00
Hovedgaden 63, st. tv.
8220 Brabrand

·
Euro Clinic
0.00
Tousparken 9
8230 Åbyhøj
Euro Clinic er beliggende på Tousparken i Åbyhøj og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Skønheds Eksperten
0.00
Silkeborgvej 231
8230 Åbyhøj
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser.
·

·
Zahra Wellness
0.00
Heimdalsvej 3
8230 Aabyhøj
Zahra Wellness er en klinik, der tilbyder forskønnende og velgørende behandlinger. Klinikken er beliggende på Heimdalsvej i Åbyhøj og har til huse i en stor villa i fredelige omgivelser.
·

·
Kosme2logen
0.00
Herredsvej 4
8210 Århus V
Kosme2logen er en skønhedsklinik beliggende på Herredsvej i Århus. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 13:00
Onsdag
7:00 - 15:00
Torsdag
7:00 - 13:00
Fredag
7:00 - 13:00
Lørdag
9:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author