Clinique Face

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Find klinikken her
Strøget 29
7430 Ikast
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Hos Clinique Face er der fokus på velvære i høj kvalitet og alle behandlinger udføres med professionelle behandlingsprodukter.

Clinique Face er ejet af Bettina Woetmann, som i 2010 tog uddannelsen lægeeksamineret kosmetolog og fodplejer på Silkeborg Kosmetologskole. På klinikken lægges vægt på et højt serviceniveau og resultater og det vigtigste er, at den enkelte klient får deres forventninger og gerne mere til indfriet.

Klinikken arbejder med professionelle produkter fra følgende serier når de udfører deres behandlinger: Nimue, Kalahari, Glominerals og Gehwol. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder deres signatur ansigtsbehandlinger, der udføres med Nimue og Kalahari, DermaOXY og Diamantslibning. Der udover tilbyder Bettina farvning af vipper og bryn, voksbehandlinger også intimvoks, permanent vippebuk, manicure med Shellac eller almindelig lak, fodbehandling, rygbehandling og kropsbehandlinger.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
0.00
Sieferts Plads 3B
7430 Ikast
Kosmetolog Klinikken er beliggende på Steferts Plads i Ikast og ejes af Anni Rosenkilde og Bettina Woetmann.
·

·
0.00
Jens Holdgaardsvej 52
7430 Ikast
Klinikken er beliggende på Jens Holdgaardsvej i Ikast og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
0.00
Jens Holdgaardsvej 52
7430 Ikast
Klinikken er beliggende på Jens Holdgaards Vej i Ikast og tilbyder et udvalg af professionelle behandlinger til ham og hende. Klinikken ejes af Maria Hoelgaard, der har en bred viden og erfaring indenfor skønhedsbranchen.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author