Clinique H

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
clinique-h-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Clinique H tilbyder det ypperste indenfor professionel hudpleje til mænd og kvinder i alle aldre. Alle klinikkens behandlere er erfarne og højtuddannede kosmetologer, som sætter en ære i at skabe resultater. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde. Klinikken er beliggende på Nørregade i Herning og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og udføres kun med produkter fra følgende professionelle hudplejemærker; Babor, Darphin, iS Clinical, Nimue, Mii Makeup samt Lycon voks.

Klinikkens behandlere tilbyder mange forskellige behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, oxygenlift, frygtsyre behandlinger, massage, manicure og pedicure, makeup, epilering, hårfjerning med voks og permanent hårfjerning med laser, permanent makeup samt et bredt udvalg af krops- og wellnessbehandlinger.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·
Stines Hudpleje & Velvære
0.00
Grønnegade 18
7400 Herning
Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret klinik og tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.
·

·
Amor Beauty Shop
0.00
Bredgade 55D, kld.
7400 Herning
Hos Klinik A'mor Beauty Shop er de specialister i ansigtsbehandlinger, hud- og fodpleje, voks, negle samt velvære. Med mange års erfaring i skønheds og wellness branchen kombineret med høj faglig dygtighed.
·

·
Cityfys Wellness Herning
0.00
Kousgaards Plads 3
7400 Herning
Cityfys Wellness ligger i DGI Huset Herning og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 14:00
Tirsdag
8:00 - 15:00
Onsdag
7:00 - 18:00
Torsdag
8:00 - 15:00
Fredag
7:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author