Clinique Margarita

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
clinique-margarita-1
Find klinikken her
Stefansgade 36
2200 København N
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Clinique Margarita ejes og drives af Tilde Margarita Hansen, som er uddannet frisør i 2009 og kosmetiker fra CPH West i 2013. Tilde er specialiseret indenfor hårfjerning med sugaring og ansigtsbehandlinger.

Klinikken ligger på Stefansgade i København N (sammen med Salon Schmück) og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, og alle behandlinger er skræddersyet til den enkelte klients hudtype, hudtilstand og individuelle behov. Alle behandlinger udføres med de bedste produkter fra en af følgende professionelle skønheds og hudplejeserier Exuviance, Pandhys, GLO minerals og DermaOXY.
Clinique Margarita tilbyder ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn samt retning af bryn, eyelash extensions, kropsbehandlinger, hårfjerning med sugaring og voks, manicure og pedicure.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Cecilie Dam Beauty Academy
0.00
Platanvej 31
1810 Frederiksberg C
Klinik Bargisen Beauty er beliggende på Platanvej på Frederiksberg og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Klinik Gefion
0.00
Frederiksberg Allé 39A
1820 Frederiksberg
Klinik Gefion Hudterapi er beliggende på Frederiksberg Alle i hjertet af Frederiksberg. Klinikken drives af Christie Laursen.
·

·
Naturlig Smuk
0.00
Frederiksberg Allé 49
1820 Frederiksberg C
Hos Klinik Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, der både er godt for klienten og miljøet.
·

·
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author