Den Syvende Himmel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
den-syvende-himmel-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Den Syvende Himmel – Spa, Face, Body, Wellness er beliggende på Tordenskjoldsgade i Frederikshavn og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger for krop og sjæl til ham og hende. Alle behandlinger skræddersyes og der arbejdes kun med det bedste indenfor hudpleje.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra skønheds- og hudplejemærker; Environ, M2 Beauté, Talika, Serum8, Youngblood, Murad, Rudolph Care, Tromborg, Revitalash, Bioeffect, mama mio skincare, CND m.fl.

Den Syvende Himmel tilbyder en bred vifte af behandlinger for ansigt og krop herunder; ansigtsbehandlinger, Silkpeel, Environ Cool Peel, mesoterapi, farvning af vipper og bryn, Lash Lift, Eyelash Extensions, makeup, hårfjerning med voks, massage, Body Wrap, body booster, manicure og pedicure.

Det er en røgfri zone med fokus på ro og afslapning.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Jannis Hudpleje
0.00
Søndergade 108
9900 Frederikshavn
Jannis Hudpleje er beliggende på Søndergade i Frederikshavn og ejes af Janni Westmark, der åbnede klinikken tilbage i 1999. Janni er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut.
·

·
Fod- og Hudplejeklinikken
0.00
Søndergade 62
9900 Frederikshavn
Fod- og Hudplejeklinikken er stedet hvor der tilbydes afslapning for krop og sjæl i en rolig og afslappet atmosfære. Teamet på 4 tilbyder alt indenfor moderne skønhedspleje, fodbehandlinger, kropsbehandlinger og helkropsmassage.
·

·
Skovborg Kropspleje
0.00
Silovej 8
9900 Frederikshavn
Hos Klinik Skovborg Beauty Lounge skræddersyes de enkelt behandlinger til den enkelte klients hud og behov ud fra den viden som de lægeeksaminerede kosmetologer i teamet besidder.
·

·
Beauty Zone Kosmetisk Klinik
0.00
Danmarksgade 41
9900 Frederikshavn
Klinik Beauty Zone i Vendsyssel er et lille univers beliggende i Frederikshavn i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 16:00
Torsdag
7:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
7:00 - 15:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author