DermaBelle Skincare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skønhedsklinik
Find klinikken her
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

DermaBelle Skincare & Spa er beliggende i Dronningens Tværgade i hjertet af København. Klinikken tilbyder personlig, kompetent behandling og skønne oplevelser i elegante omgivelser.

Hos DermaBelle er der fokus på to ting; seriøs og ærlig professionel dermatologisk kompetence samt at gøre kundens behandling skøn og afslappende. Med udgangspunkt i dette tilbyder behandlerne et komplet udvalg af skønhedsbehandlinger, wellnessoplevelser og effektive, rene produkter. Hos DermaBelle er deres filosofi at tilbyde kunden produkter, der på samme tid er effektivt virkningsfulde og beskyttende.
Alle behandlinger er derfor baseret på produkter med dokumenteret effektivitet og 100% naturlig renhed.

Klinikken forhandler og behandler med produkterne; Decleor, Elisabeth Arden PRO, Carita, bareMinerals, St. Tropez selvbruner, OPI neglelak samt Volispa duftlys.

Klinikken tilbyder også et bredt udvalg af behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, Skinpen, diamanslibning, makeup, farvning af vipper og bryn, Eyelash Extensions, krop- og spabehandlinger, massage, hænder og fødder, negle, tandblegning, spraytan samt Ultralipo slankebehandlinger.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Frueskov Alternative Hudplejeklinik
0.00
Frueskovvej 2
6340 Kruså
Frueskov Alternative Hudplejeklinik tilbyder professionel hudpleje for både kvinder og mænd. Klinikken åbnede i december 2005 og ligger på Frueskovvej i Kruså i et naturskønt område tæt ved skov og sø.
·

·
Cure Deluxe
0.00
Jernbanegade 2, st.
6270 Tønder
Hos klinik Cure Deluxe i Tønder, Sønderjylland kan man forkæle sig selv med behandlinger til hele kroppen, lige fra negle, til ansigtsbehandlinger, permanent makeup, Smileeffect tandblegning og spraytan.
·

·
Tanja D Skønhedspleje
0.00
Højløkke 84
6310 Broage
Tanja D Skønhedspleje er en klinik, der tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Klinikken ligger på Højløkke i Broager og ejes af Tanja Detlefsen Albrechtsen.
·

·
Klinik Lehmann
0.00
Rådhustorvet 11
6400 Sønderborg
Klinik Lehmann er en kosmetisk klinik og er ejet af Tine Lehmann. Klinikken er beliggende Ved Mølledammen i Sønderborg og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Charlottes Hudpleje
0.00
Kongevej 4
6400 Sønderborg
Klinik Charlottes Hudpleje ligger på Kongevej i Sønderborg. Klinikken skræddersyer alle behandlinger til den enkelte ud fra behov, hudtype og hudtilstand og kunden er altid i fokus.
·

·
Beauty By Nature Ærø
0.00
Kirkestræde 26
5960 Marstal
Klinik Beauty By Nature tilbyder en verden med danske naturhudpleje produkter, kosmetik, wellness, behandlinger og workshops.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author