Doll Face

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
doll-face-1
doll-face-2
doll-face-3
Find klinikken her
Østergade 13, 1. sal
1100 København K
Lidt om klinikken

Dollface hair & beauty ligger kun få meter fra Kgs. Nytorv og tilbyder behandlinger ligefra kosmetiske, afstressende ansigts- og kropsbehandlinger til Shellac negle samt frisørklip. Indrettet i små hyggelige lokaler med en behagelig atmosfære, hvor duftlys og friske blomster, sender en beroligende duft ud i lokalet.
Ved ankomst bydes du velkommen med økologisk te og sunde snacks. Behandlingerne foregår i et tilstødende behageligt rum, med afdæmpet lys, hvor du ved de afslappende behandlinger bliver pakket ind i et opvarmet tæppe. Dollface lægger vægt på et højt serviceniveau og går efter målrettede resultater i vores ansigtsbehandlinger, hvor du som kunde kan forlade stedet med en fin glat og gennemfugtet hud.

Ejer af klinikken er Lillie Gitte, som er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Gitte stiftede ‘DollFace’ i 2007. Som erfaren kosmetolog og skønhedsekspert, fik hun i 2009 af mode- og skønhedsmagasinet Cosmopolitan, prisen ‘Fun Fearless Female Award’. Prisen gives til kvindelige skønhedspionerer, der gør noget særligt godt, for at fremme andre kvinders skønhed.

Gitte elsker at udføre forskønnende behandlinger, og hendes speciale er Brazil Wax. Derudover er hendes vigtigste rolle som skønhedsekspert er at vise resultater, og at kunne guide dig på et højere og bredere niveau, for at du kan få den bedste service. Doll Face tilbyder desuden behandlinger som; Bryn og vipper, ansigts- og kropsbehandlinger, hænder & negle og hår, samt Body SDS.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Cecilie Dam Beauty Academy
0.00
Platanvej 31
1810 Frederiksberg C
Klinik Bargisen Beauty er beliggende på Platanvej på Frederiksberg og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
11:00 - 15:00
Onsdag
11:00 - 15:00
Torsdag
11:00 - 15:00
Fredag
11:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author