Face & Bodycare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
face-and-bodycare-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Face & Bodycare er en spændende og hyggelig hudpleje- og velværeklinik, der ligger på Mispelvej i Randers NV. Klinikken er ejet af Linda Juul, som er uddannet kosmetiker med Spa som speciale. Linda har mange års erfaring i skønhedsbranchen, og alle behandlinger er skræddersyet til den enkelte kunde ud fra behov og hudtilstand.

Ansigtsbehandlingerne udføres med produkter fra den professionelle hudplejeserie Nimue. Under ansigtsbehandlinger er det muligt at til vælge forskellige tillægsbehandlinger som fx farvning af vipper og bryn, voks af overlæbe, hovedbundsmassage med flere. Foruden ansigtsbehandlinger tilbyder Face & Bodycare rygbehandling, manicure, kropsbehandling, hårfjerning med voks, massage samt dag-, aften- og brudemakeup. Der tilbydes også makeup kursus.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Hudplejeinstituttet Randers
0.00
Kirkegade 1
8900 Randers C
Hos Hudplejeinstituttet Randers er alle behandlinger 100% skræddersyet til den enkelte klient. Klinikken ligger placeret på Kirkegade i Randers C og ejes af Jytte Hougaard Mikkelsen.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Houmeden 3
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
BodyCare
0.00
Vestergade 38
8900 Randers C
Klinik BodyCare er beliggende på Vestergade i Randers og her tilbydes skønheds- og velværebehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Klinik LINEHOLM
0.00
Mariagervej 70
8920 Randers NV
Klinik LINEHOLM er en skønheds- og velvære klinik for ham og hende beliggende på Mariagervej i Randers. Line er uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi og spa.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
6:30 - 14:30
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
6:30 - 14:30
Fredag
6:30 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author