Feel Good Havdrup

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
feel-good-havdrup-1
feel-good-havdrup-2
Find klinikken her
Hovedgaden 18
4622 Havdrup
Lidt om klinikken

Feel Good er en hyggelig salon beliggende på Havdrup Hovedgade. Her lægges vægt på god service i en behagelig atmosfære samt pleje fra top til tå.

Klinikken tilbyder professionelle behandlinger, der tilpasses kundes behov og ønsker. behandlerne sætter en ære i at kunne sende glade og tilfredse kunder ud af døren, efter en skøn behandling.

Feel Good anvender økologiske hudplejeprodukter i alle behandlinger fra Forever. I dette sortiment findes der alt til krop og hår. Til den foryngende Intraceuticals behandling også kaldt “Madonna bahandlingen” forhandles der også vedligeholdelses produkter. Den nye og revolutionerende hudplejeserie Elizabeth Arden PRO, som er udarbejdet med de bedste og mest dybdevirkende ingredienser.

Klinikken tilbyder mange forskellige behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, oxygenlift, massage, sportsakupunktur, zoneterapi, hårfjerning med voks, farvning af vipper og bryn, manicure og pedicure, negle samt spraytan.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Feel Better
0.00
Hovedgaden 17
4622 Havdrup
Feel Better ved fysiurgisk massør Malene Frejvald og alternativ behandler Niels Henriksen er beliggende på Hovedgaden i Havdrup. Her får man god og professionel behandling, i et hyggeligt og afslappet miljø til en fornuftig penge.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
9:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 15:00
Torsdag
9:00 - 18:00
Fredag
8:00 - 16:00
Lørdag
7:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author