Frisør & Wellness Hos Høeg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
hos-hoeeg-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Frisør & Wellness Hos Høeg i Viborg er et skønhedshus på hele 230 kvm., hvor man kan få lavet et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger.

Frisørafdelingen har en separat og rolig afdeling udelukkende til hårvask med hovedbundsmassage i massagestol imens man slapper af til behagelig afslappende musik.

Klinikken tilbyder effektiv opstramning af kroppen, så man kan komme af med de deller, som ellers er svære at træne væk, på en let og yderst afslappende måde. Ansigtsløft uden kirurgi, ultralyd (god til strækmærker, og til at løsne de svære fedtdepoter), Dermaroller, farvning af bryn og vipper, hårfjerning med voks på krop og i ansigt, fodbehandlinger samt makeup
Derudover tilbydes Hot Stone-, Tibet-, Bambo- og almindelig wellnessmassage samt hovedbunds- og ansigtsmassage, som foregår i lækre og afslappende omgivelser.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Unique Krop & Hudpleje
0.00
Vestergade 3, 1, sal
8800 Viborg
Klinik Unique Krop & Hudpleje er beliggende i rolige omgivelser på Vestergade i Viborg og ejes af Eva Bech. Eva er lægeeksamineret kosmetolog, hudterapeut og fodplejer og har haft klinikken siden 1999.
·

·
Viborg Hudpleje
0.00
St. Sct. Hans Gade 9B st.
8800 Viborg
Klinik Viborg Hudpleje ejes og drives af lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut Karin Klinge. Du træder ind i en hyggelig klinik på 108 kvm placeret i hjertet af Viborg.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 15:30
Tirsdag
7:00 - 15:30
Onsdag
7:00 - 15:30
Torsdag
7:00 - 15:30
Fredag
7:00 - 15:30
Lørdag
6:00 - 10:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author