GLOW

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skønhedsklinik
Find klinikken her
Herman Bangs Vej 14
3460 Birkerød
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Klinik Glow ligger i de idylliske omgivelser på Harman Bangs Vej i Birkerød tæt på skov og sø. I Glow træder man ind i et univers af skønhed og velvære, hvor Mette Vogelius Nielsen, som er indehaver af klinikken forener hudpleje, beauty, fysioterapi og mindfulness.
Der arbejdes udelukkende med produkter af høj kvalitet, som indeholder naturlige og aktive ingredienser for at sikre en resultatskabende behandling. Glow tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger hvor alle behandlinger skræddersyes til den enkelte hudtype. Der arbejdes med og forhandles produkter fra de professionelle hudpleje- og makeupmærker; Mineralogie, Darphin, Shellac, Vinylux, Sard, Comfort Zone, Skin regimen, California Tan, Kissed by Mii, Dermarollings, M2 Beaute, Shave Safe, MK Olie, Stars By P og Black Colour.
Mette tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder ansigtsbehandlinger, DermaOXY oxygen behandling, diamantslibning, kropsbehandlinger, eyelash extensions, vipper og bryn, CND Shellac, Spraytan, frugtsyre behandlinger og fysioterapi.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
La Parfumerie
0.00
Hovedgaden 28
2970 Hørsholm
Klinik La Parfumerie tilbyder lækker hudpleje og skønne behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken ligger placeret på Hovedgaden i hjertet af Hørsholm.
·

·
Clever Skincare
0.00
Usserød Kongevej 7B
2970 Hørsholm
Clever Skincare er en skønhedsklinik for hudbehandling beliggende i Hørsholm. Den professionelle kosmetolog/skønhedsklinik er placeret i rolige omgivelser med fokus på kvalitet og resultat.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author