Helle Ellegaard Kosmetolog og Frisør

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
helle-ellegaard-kosmetolog-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Helle Ellegaard Kosmetolog og Frisør drives af Helle, som er uddannet kosmetolog og frisør. Helle sætter en ære i at kombinere de to verdener og tilbyde sine kunder et bredt sortiment og en helhedsoplevelse fra de træder ind af døren. Klinikken skræddersyer hvert enkelt behandling i fællesskab med kunden og finder sammen frem til hvad, der er realistisk og muligt at nå af resultat.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder; farvning, klipning, striber, permanent samt vask og føn af håret.
Derudover tilbyder Helle Ellegaard ansigtsbehandlinger, iS Clinical Fire & Ice behandling, makeup, manicure og pedicure, Shellac behandling til hænder og fødder, hårfjerning med voks samt farvning af vipper og bryn samt retning af bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Clinique Tina
0.00
Blegbanken 3D
7100 Vejle
Clinique Tina ejes af statsautoriseret kosmetiker Tina Christoffersen. Tina er uddannet kosmetiker ved Aalborg tekniske skole med speciale i spa.
·

·
C Beauty and Care
0.00
Torvegade 8D
7100 Vejle
Klinik C Beauty and Care ligger på Torvegade i Vejle og er ejet af Christina Clemmensen. Christina er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut fra Beauty institut i Horsens.
·

·
Caroline Bjerring
0.00
Grønnegade 24
7100 Vejle
Klinik Caroline Bjerring vil du få en totaloplevelse af hudpleje, velvære og vejledning. Klinikken ligger placeret på Grønnegade i hjertet af Vejle og tilbyder et stort udvalg af behandlinger.
·

·
Top Clinic
0.00
Nørregade 10A
7100 Vejle
Top Clinic Wellness Center ligger på Nørregade i Vejle og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder. Klinikken ejes af Else Møller Larsen, som er uddannet kosmetiker og mikropigmentist.
·

·
Klinik Marianne Bisgaard
0.00
Kalkbrænderivej 5
7100 Vejle
Klinik Marianne Bisgaard er en moderne hudplejeklinik, beliggende i Vejle centrum. Hos Marianne Bisgaard, har vi over 25 års erfaring med behandling af huden. Vi brænder for at arbejde med meget resultatorienterede ansigtsbehandlinger og produkter.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
6:30 - 14:30
Onsdag
6:30 - 14:30
Torsdag
6:30 - 14:30
Fredag
6:30 - 16:00
Lørdag
6:30 - 13:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author