Hos Susanne

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
hos-susanne-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos Susanne v/ Susanne Andersen er en skønhedsklinik, der tilbyder behandlinger for krop og sjæl. Klinikken ejes af Susanne Andersen, som er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og slankeekspert. Klinikken er beliggende på M.D. Madsensvej i Allerød og her tilbydes et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger.

Klinikken forhandler og tilbyder behandlinger med produkter fra hudplejemærkerne; Decleor, Kae samt Clear Start til teenageren.
Det professionelle team tilbyder; ansigtsbehandlinger, Skinpen, makeup styling, farvning af vipper og bryn, massage, voksbehandlinger samt Sunrise, som er en selvbruner behandling, hvor kroppen exfolieres og derefter aktiveres farvecellerne i huden så man opnår en smuk naturlig farve.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Hud- og Kropsplejeklinikken
0.00
Kirsebærgården 4
3450 Allerød
Vil du være slank? Med motion og fornuftig kostplan, kan man nå lang. men vil man gøre resultater helt perfekt, bør man supplere med en ‘Kvik Slim’ behandling, der strammer deller og slapt væv hurtigt og effektivt.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·
Klinik Slank og Sund Nordsjælland
0.00
Kongevejen 78
3450 Allerød
Klinik Slank og Sund Nordsjælland er beliggende på Kongevejen i Allerød. Her tilbydes et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 15:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author