Hudplejeinstituttet Randers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
hudplejeinstituttet-randers-1
hudplejeinstituttet-randers-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos Hudplejeinstituttet Randers er alle behandlinger 100% skræddersyet til den enkelte klient. Klinikken ligger placeret på Kirkegade i Randers C og ejes af Jytte Hougaard Mikkelsen. Klinikken tilbyder udover et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger – også Hatha Yoga.

Alle ansigtsbehandlinger udføres med produkter fra den professionelle hudpleje serien Dermalogica og makeup med produkter fra Jane Iredale. Det veluddannede og servicemindede team tilbyder udover ansigtsbehandlinger også voksbehandlinger, afslappende og afstressende massage, velværebehandlinger, rygbehandlinger, hudanalyse/facemapping samt farvning af vipper og bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Houmeden 3
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
BodyCare
0.00
Vestergade 38
8900 Randers C
Klinik BodyCare er beliggende på Vestergade i Randers og her tilbydes skønheds- og velværebehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Minna Sanders
0.00
Østervold 26
8900 Randers C
Hos Klinik Minna Sanders er professionel rådgivning en æressag og alle behandlinger er skræddersyet til den enkelte kunde ud fra behov, hudtype og hudtilstand.
·

·
Klinik LINEHOLM
0.00
Mariagervej 70
8920 Randers NV
Klinik LINEHOLM er en skønheds- og velvære klinik for ham og hende beliggende på Mariagervej i Randers. Line er uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi og spa.
·

·
Face & Bodycare
0.00
Mispelvej 32
8920 Randers NV
Face & Bodycare er en spændende og hyggelig hudpleje- og velværeklinik, der ligger på Mispelvej i Randers NV. Klinikken er ejet af Linda Juul, som er uddannet kosmetiker med Spa som speciale.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 17:00
Tirsdag
7:00 - 17:00
Onsdag
7:00 - 17:00
Torsdag
7:00 - 17:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
6:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author