Kisum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
kisum-1
Find klinikken her
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Lidt om klinikken

FRISØR KISUM TILBYDER IKKE LÆNGERE NEGLEBEHANDLINGER OG EYELASH EXTENSION – NU KUN FRISØR
Er det rette valg, hvis kun det bedste er godt nok. Vi sørger for at holde os ajour med de nye tendenser, metoder og produkter, ved jævnligt at deltage på kurser i udlandet samt kurser arrangeret af vores forskellige produktleverandører. Det er altid spændende at blive præsenteret for de nyeste trends, som vi straks deler med dig som kunde.

Vi har et dedikeret team af specialister hos Kisum. Vores Certificerede Eyelash Extensions vippeteknikere og Essie negleteknikere, udfører behandlinger der opfylder netop dine drømme og ønsker, Vores specialister, går meget op i at yde den bedste service og lave de flotteste vipper eller negle på dig som kunde. Sammen kan i finde frem til netop det du ønsker ift. at finde den rigtig længde og fylde, som passer lige præcis til dig, så du får det bedste naturlige look i vipper, eller negle.

Kisum er også Essie Flagship Store. Vi er derfor meget stolte af at kunne tilbyde behandlinger med Essie’s gel her i salonen. Essie gel, er en gel til neglene som holder i op til to uger. Mange af os kender allerede Essie’s neglelakker, og nu har Essie endelig lanceret deres egen gel. Essie brandet har altid selve neglen i fokus. En flot negl er en sund negl. Med Essie’s keratin teknologi tilfører gellen en masse gode proteiner og mineraler der styrker og beskytter neglen. Dette er ikke set hidtil med andre gels. Vi sætter godt håndværk meget højt her i salonen og derfor vælger vi også at bruge meget tid på vores behandlinger. Tilfredse kunder er vores vigtigste visitkort, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Skønhed og Velvære
0.00
Carolinevej 2B
2900 Hellerup
Klinik Skønhed og Velvære Ligger placeret på Carolinevej i Hellerup og ejes af Karin Meilstrup. Klinikken forhandler og arbejder med professionelle produkter.
·

·
Clinique Belnature
0.00
Frederikkevej 12
2900 Hellerup
Marianne Giske er kvinden bag Clinique Belnatur og har siden 2006. Klinikken tilbyder behandlinger fra top til tå. Når du bliver behandlet, er det med smil, personlig forkælelse og god tid.
·

·
Hellerup Laserklinik
0.00
Strandvejen 102 E, 5. sal
2900 Hellerup
Hellerup Laserklinik råder over effektive og moderne apparater og tilbyder derfor behandlinger inden for hud- og laserteknologi. Klinikken er beliggende på Strandvejen i Hellerup.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Take Care
0.00
Annasvej 4
2900 Hellerup
Velkommen til Take Care i Hellerup Hos Take Care tilpasses behandlingerne efter DIT behov og ønske.
·

·
Susannes Hudpleje
0.00
Baunegårdsvej 2C
2820 Gentofte
Susannes Hudpleje er en hudplejeklinik for hele familien i hyggelige og rolige omgivelser på Baunegårdsvej i Gentofte og har det gode håndværk i fokus og tilbyder klassiske hudplejebehandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 18:00
Torsdag
7:00 - 18:00
Fredag
7:00 - 17:00
Lørdag
7:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author