Klinik Karisma

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
klinik-karisma-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Karisma er beliggende på Gødvad Bakke i Silkeborg og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhed og velvære. Klinikken drives og ejes af Karen Esmat. Karen er uddannet kosmetolog og mikropigmentist og er yderst passioneret indenfor hudpleje og tatovering af bryn. For at dygtiggøre sig er hun tit på kursus i udlandet. Karen er specialist indenfor voksbehandlinger og har vokset siden hun var 13 år.

Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte og der forhandles og udføres behandlinger med produkter fra det professionelle hudplejemærke Exuviance. Klinikken tilbyder følgende behandlinger; ansigtsbehandlinger, Green Peel, diamantslibning, oxygenbehandling, Fat Freeze slankebehandling (fedtfrysning), hårfjerning med voks og Epilarderm, vipper og bryn, spraytan, Tei System slankebehandling, Du Lac elektrokosmetik, permanent makeup samt fjernelse af tatoveringer med laser.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Frisørhuset Wellness og Beauty Silkeborg
0.00
Christian 8.s Vej 8A
8600 Silkeborg
Frisørhuset Wellness og Beauty Silkeborg er beliggende på Christian 8.s vej i Silkeborg. I Skønhedshuset finder man både frisør og negleteknikker.
·

·
Charlot Beauty Silkeborg
0.00
Christian 8.s Vej 8A
8600 Silkeborg
Klinik Charlot Beautys speciale er dybdegående løsninger til hudforyngelse, forebyggelse af aldringsprocesser, behandling af akne, pigmentforandringer, rosacea, hårtab, cellulitis og strækmærker.
·

·
Kosmetisk Klinik Silkeborg
0.00
Smedebakken 12
8600 Silkeborg
Kosmetisk Klinik Silkeborg tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger. Klinikken finder du på Smedebakken i Silkeborg.
·

·
Resenbro Hudplejeklinik
0.00
Sensommervej 34B
8600 Silkeborg
Resenbro Hudplejeklinik er en moderne klinik med en hyggelig atmosfære, der tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 14:00
Tirsdag
7:00 - 14:00
Onsdag
7:00 - 14:00
Torsdag
7:00 - 14:00
Fredag
7:00 - 14:00
Lørdag
7:00 - 13:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author