Klinik LifeCare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
klinik-lifecare-1
Find klinikken her
Jernbanevej 3A, st. th.
2800 Kongens Lyngby
Lidt om klinikken

Klinik LifeCare er beliggende på Jernbanevej i Kongens Lyngby. Klinikken og det professionelle team af behandlere har mange års faglig kompetence og erfaring og er specialiseret indenfor alternative behandlinger.

Line Colvig Eriksen er uddannet kosmetolog og zoneterapeut og indehaver af Klinik LifeCare tilbyder; akupunktur, Chakra, Detox Energetic, energitest, Emotionel Stress release, kinesiologi, Kranio Sakral Terapi, massage, prognose test, zoneterapi, ansigts- og kropsbehandling til kvinder og mænd, ansigtsløft, rynkebehandling, gele negle, hårfjerning med voks, makeup og brude makeup, spraytan, slanke- og cellulite behandlinger med Ultratone, infrarød varmeterapi og behandling af strækmærker.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Salon Chic
0.00
Stengårds Allé 15B
2800 Lyngby
Salon Chic er beliggende på Stengårds Allé i Lyngby og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger. Klinikken byder både på frisør og autoriseret kosmetolog.
·

·
Marias Hudplejeklinik
0.00
Bagsværdvej 72 A
2800 Kongens Lyngby
Marias Hudplejeklinik ligger på Bagsværvej i Kgs. Lyngby og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken befinder sig i stille og naturskønne omgivelser tæt på Bagsværd sø og Sophienholm.
·

·
Hot N’ Tot Lyngby
0.00
Lyngby Hovedgade 46
2800 Lyngby
Klinik Hot N’ Tot er beliggende på Lyngby Hovedgade i Kgs Lyngby og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Hos Hot N’ Tot er der en hyggelig, nærmest hjemlig stemning.
·

·
Art of wellness
0.00
Klampenborgvej 248, 1. mf.
2800 Lyngby
Art of wellness er en klinik, der skaber resultater for dig, og med klinikkens innovative tilgang til nye behandlinger, er du garanteret den helt rigtige behandling til dine behov.
·

·
Lyngby Fod, Negle og Hudplejeklinik
0.00
Lyngby Storcenter 1, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
På toppen af Lyngby Storcenter finder du Lyngby Fod-, Negle- og Hudplejeklinik. Klinikken har samlet alt under ét tag og er en oase af skønhed og velvære.
·

·
B'Licious
0.00
Lyngby Hovedgade 9C
2800 Kgs. Lyngby
Uanset hvad dine ønsker, målsætning eller bekymringer omkring dit udseende og skønhed er, vil du hos B´Licious få den rette vejledning og behandling. Det er klinikkens målsætning at give dig det allerbedste.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 14:00
Tirsdag
7:00 - 14:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
8:00 - 14:00
Fredag
Lukket
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author