Klinikken Krops- og Fodpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
klninikken-krops-og-fodpleje-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinikken Hud- og Fodpleje er ejet af Dorthe Marie Block, som er uddannet lægeeksamineret fodplejer, kosmetolog, massør og linergist. Klinikken ligger på Slagterigade ”Huset bag bio” i Varde. Dorthe har mere end 20 års erfaring indenfor skønhedsbranchen og skræddersyer hvert enkelte behandling til kundens hudtype og hudtilstand.

Alle behandlinger udføres med produkter fra de professionelle hudplejeserier Kalahari og Nimue. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og her kan nævnes; ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn, hårfjerning med voks, fodpleje, manicure med tilvalg af lakering med Gellak eller CND Vinylux lak, forstærkning af egen negl med gele og afslappende, afstressende velværemassage.

 

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Klinik by Sommer
0.00
Troldhøjvænget 33
6800 Varde
Klinik by Sommer er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på Troldhøjvænget i Varde. Klinikken er ejet af Steen og Susan, og huser både læger, sygeplejersker og certificerede behandlere.
·

·
Varde Hudpleje
0.00
Slugten 4
6800 Varde
Klinik Varde Hudpleje drives og ejes af lægeeksamineret kosmetolog Else Stykkel. Siden 2006 har Else fuldt med i udviklingen inden for hudpleje, og er jævnlig på kurser og efteruddannelser inden for de nyeste teknikker.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 14:00
Tirsdag
7:00 - 14:00
Onsdag
11:00 - 18:00
Torsdag
7:00 - 14:00
Fredag
6:00 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author