Kom-Ann Hudplejeklinik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
kom-ann-hudpleje-1
kom-ann-hudpleje-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Kom-Ann Hudplejeklinik i Slagelse er åbent 6 ud af 7 dage om ugen og her bryder det professionelle team velkommen i deres hyggelige lokaler med udsigt til den smukke Sct. Mikkels kirke. Klinikken byder indenfor til en verden af wellness, afspænding og hudpleje.

Hudplejeklinikken tilbyder alt fra lækre ansigtsbehandlinger, massage og zoneterapi til makeup, voks behandlinger, manicure, pedicure, Shellac, diamantslibning og meget mere.

Alle behandlinger udføres med professionelle og resultatorienterede produkter fra en af følgende skønheds og hudplejemærker Exuviance, Jane Iredale der er baseret på naturlige mineraler, Clean Start, Phytomer, og Vita Liberata.

Kom-Ann Hudplejeklinik åbnede i april 2008 af Ann Bech Andersen, der er uddannet kosmetolog, makeup artist og ansigts-zoneterapeut.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Le Unique Clinique
0.00
Bredegade 33A
4200 Slagelse
Le Unique Clinique ejes af Karin Berg Hendriksen. Klinikken er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Skønheden Aphrodite
0.00
Bredegade 1
4200 Slagelse
Klinik Skønheden Aphrodite er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Muvik
0.00
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 15:00
Tirsdag
7:00 - 15:00
Onsdag
7:00 - 15:00
Torsdag
7:00 - 17:00
Fredag
7:00 - 15:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author