Kosmetolog Mette Hindsbøl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
mette-hindsboel-1
mette-hindsboel-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Kosmetolog Mette Hindsbøl holder til på Hovedgaden i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære. Mette er uddannet autoriseret kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskolen i København og er derudover eksamineret CND negleteknikker.

I klinikken lægges vægt på at alle kunder får den bedste oplevelse med behandlinger og tilbyder professionel rådgivning indenfor hudpleje, neglepleje og makeup. Alle behandlinger udføres i afslappede og hyggelige omgivelser, hvor man har muligheden for at afstresse fra den travle hverdag.

Klinikken udfører behandlinger med produkter fra hudplejemærkerne; Darphin, Exuviance, Intraceuticals, Mineralogie og CND.
Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, oxygenlift, farvning af vipper og bryn, manicure og pedicure, hårfjerning med voks, makeup, kropsbehandlinger samt herrebehandlinger.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Beauty by Helle Ryttergaard
0.00
Ræveholmsvej 57
2690 Karlslunde
Beauty by Helle Ryttergaard er beliggende på Ræveholmsvej i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære for krop og sjæl. Hos Beauty by Helle Ryttergaard får du en helhedsoplevelse. Fra det øjeblik du træder ind af døren, bliver der kæles for a
·

·
Hudlægens Kosmetiske Klinik
0.00
Egedal 3
2690 Karlslunde
Hudlægens Kosmetiske Klinik har fungeret som hudlægeklinik siden 2001 og er derudover specialister i kosmetiske behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 16:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author