La Vida Nabila

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
la-vida-nabila-1
Find klinikken her
Blegdamsvej 68
2100 København Ø
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET 
La Vida Nabila er beliggende på Blegdamsvej på Østerbro og tilbyder hud- og hårløsninger for mænd og kvinder i alle aldre. Nabila er uddannet sygeplejerske, elite linergist samt frisør fra uddannelsen hos Cha Cha Cha i 2008.

Nabila startede selv med at tabe sit hår tilbage i 2003, og besluttede sig der for at hjælpe andre kvinder og mænd med hårtab. Klinikken tilbyder hårløsninger til kunden, der lider af hårtab, parykker, permanent makeup, makeup samt kropsbehandlinger herunder Universal Contour Wrap.

Det professionelle team har altid hjertet med og tilbyder kun det bedste til deres kunder.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Klinik Gefion
0.00
Frederiksberg Allé 39A
1820 Frederiksberg
Klinik Gefion Hudterapi er beliggende på Frederiksberg Alle i hjertet af Frederiksberg. Klinikken drives af Christie Laursen.
·

·
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
Mynthe – Økologisk Hudplejeklinik

0.00
Vesterbrogade 43, 1. th.
1620 København V
Mynthe er en økologisk hudplejeklinik, hvor skønhed, velvære og rene produkter er i højsæde. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Differenz
0.00
Frederiksberg Alle 44
1820 Frederiksberg C
Klinik skin Differenz ligger på den smukke Frederiksberg Allé på Frederiksberg. Indehaver Tina Jensen er en af de kosmetologer, der har været længst i branchen.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author