LH Beauty Maker

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
lh-beauty-maker-1
Find klinikken her
Nørregade 53, 1. sal
7500 Holstebro
Lidt om klinikken

Klinik LH Beauty Maker ligger på Nørregade i Holstebro og her er kunden altid i fokus. Klinikken tilbyder en bred vifte af skønheds behandlinger til mænd, kvinder, par, venner, veninder samt teenagere og der arbejdes kun med det bedste indenfor hudpleje.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra hudpleje- og skønhedsmærkerne; Medex, Badeanstalten og Makeup Factory. Det veluddannet personale tilbyder ansigtsbehandlinger, spa- og velværebehandlinger, massage, farvning af vipper og bryn, hårfjerning med voks, manicure, Shellac og makeup.

Alle ansigtsbehandlinger tilpasses individuelt efter hudtype og efterfølgende gennemgås et hudtypeskema, for at du kan få skabt et overblik over et eventuelt fremtidig forløb.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Thomsen Treatment
0.00
Sønderlandsgade 7B
7500 Holstebro
Kosmetolog og Hudterapi Thomsen Treatment byder mænd og kvinder velkommen i afslappende og skønne omgivelser. Klinikken drives af Inge Vad Thomasen og er beliggende i Holstebro og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Holstebro Skin Care
0.00
Grønsgade 2, 1. sal
7500 Holstebro
Hos klinik Holstebro Skin Care finder du ro, velvære og høj service og der tilbydes alle former for professionelle ansigts- og kropsbehandlinger.
·

·
Bianca Pure Skin
0.00
Sct. Jørgens Bakke 17
7500 Holstebro
Klinik Bianca Pure Skin tilbyder et bredt udvalg af forskellige wellness behandlinger. Klinikken ligger placeret på Sct. Jørgens Bakke i hjertet af Holstebro.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 15:00
Onsdag
7:00 - 15:00
Torsdag
7:00 - 15:30
Fredag
7:00 - 15:30
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author