Lise B Skincare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
lise-b-skincare-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Lise B Skincare er beliggende på Sørvadvej i hjertet af Holstebro og ejes af Lise Bjerrehus Væggemose. Lise er uddannet kosmetolog fra Florida College of Natural Health i USA og har 20 års erfaring både i USA og Danmark. Lise B Skincare er en eksklusiv klinik på 80 kvm.

Hos Lise B Skincare er det vigtigt at kunden får den rette behandling og produktvejledning, så man får en god oplevelse både fagligt men også personligt. Lise B Skincare arbejder med hudplejeprodukter, som gør en forskel og der vil altid følge konkrete råd og vejledning med. Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra CND, Comfort Zone, pHformula, Mineralogie, Magnetic Lash og Tweezerman.

Klinikken tilbyder alt indenfor skønhed og velvære herunder; ansigtsbehandlinger, specialbehandlinger, hånd og neglepleje, hårfjerning med voks, makeup samt farvning af vipper og bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Thomsen Treatment
0.00
Sønderlandsgade 7B
7500 Holstebro
Kosmetolog og Hudterapi Thomsen Treatment byder mænd og kvinder velkommen i afslappende og skønne omgivelser. Klinikken drives af Inge Vad Thomasen og er beliggende i Holstebro og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 14:00
Tirsdag
8:00 - 15:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
8:00 - 15:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author