Lumin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
lumin-1
lumin-2
Find klinikken her
Nordre Fasanvej 48
2000 Frederiksberg
Lidt om klinikken

Lumin er en holistisk wellness og Spa klinik, som ligger på Nordre Fasanvej i hjertet af Frederiksberg. Klinikken ejes og drives af Maral Namin, der er uddannet kosmetiker på CPH-West og sammen med sit team tilbyder de et bredt udvalg af behandlinger. Klinikken arbejder med produkter fra det professionelle hudplejemærker Exuviance.

Der tilbydes ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, massage, gravid behandlinger og spa treats til mænd og kvinder i alle aldre. Af ansigtsbehandlinger tilbydes diamantslibning, Green Peel fra Schrammek, Japansk lifting, eyelash extensions, lash lift (vippebuk) samt farvning af vipper og bryn.
Af kropsbehandlinger tilbydes manicure, pedicure, hårfjerning, healing, Kraniosakral terapi samt par behandlinger. De dygtige massører tilbyder et bredt udvalg af massage herunder; aroma massage, bindevævsmassage, gravid massage, chokolade massage, bambus og mange flere.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Shifis Skønhedspleje
0.00
Toftegårds Allé 17
2500 Valby
Shifis Skønhedspleje ligger på Toftegårds Alle i Valby. Skønhedsklinikken har ligget i hjertet af Valby siden januar 1998 og er således den ældste hudplejeklinik i Valby.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Gl. Jernbanevej 1
2500 Valby
Cosmetic Studio er en professionel hud- og kropsplejeklinik, der ligger centralt i Valby på Gl. Jernbanevej og som tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Cecilie Dam Beauty Academy
0.00
Platanvej 31
1810 Frederiksberg C
Klinik Bargisen Beauty er beliggende på Platanvej på Frederiksberg og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 13:00
Tirsdag
7:00 - 16:30
Onsdag
7:00 - 10:00
Torsdag
7:00 - 15:30
Fredag
7:00 - 16:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author