Muvik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
muvik-1
muvik-2
Find klinikken her
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Lidt om klinikken

Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.

Klinikken udfører professionel hudforyngelse, rynkereduktion, læbefremhævelse, mini-ansigtsløft med injektionsbehandlinger, samt hårfjerning med laser. Både Margit og Vibeke, har arbejdet med kosmetiske hudbehandlinger gennem de sidste 5-6 år, og begge er veluddannede og erfarne behandlere.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra iS Clinical, Beaute Pacifique og Dermaceutic. Af behandlinger kan nævnes; fillerbehandlinger med Juvéderm og Sculptra, kemisk peelinger, luksus ansigtsbehandlinger, Dermaroller, IPL laser til hårfjerning og karsprængninger, kar sklerosering samt Dipeducetomi.

Klinikken har behandlingstilbud, der sammen med kompetencerne – optimere en god effektivitet og sikkerhed. Her er altid fokus på at tilbyde den bedste service, hvorfor Muvik vil være din garanti for sikkerhed, fortrolighed og individuelt tilpassede behandlinger.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Le Unique Clinique
0.00
Bredegade 33A
4200 Slagelse
Le Unique Clinique ejes af Karin Berg Hendriksen. Klinikken er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Skønheden Aphrodite
0.00
Bredegade 1
4200 Slagelse
Klinik Skønheden Aphrodite er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Kom-Ann Hudplejeklinik
0.00
Rosengade 5
4200 Slagelse
Klinik Kom-Ann Hudplejeklinik i Slagelse er åbent 6 ud af 7 dage om ugen og her bryder det professionelle team velkommen i deres hyggelige lokaler med udsigt til den smukke Sct. Mikkels kirke.
·

·
Åbningstider
Mandag
9:00 - 13:30
Tirsdag
Lukket
Onsdag
9:00 - 15:00
Torsdag
Lukket
Fredag
9:00 - 15:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author