Nail & Body

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
nail-and-body-1
nail-and-body-2
Find klinikken her
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Lidt om klinikken

Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre. Nail & Body arbejder kun med produkter fra nogle af de førende hudplejemærker herunder; Biola Hudpleje, Glo therapeutics, Glominerals, Lycon voks samt CND negle produkter.

Det professionelle team af behandlere tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger herunder Skinpen behandling, ansigtsbehandlinger, LPG Endermologie behandlinger, akupunktur, farvning af vipper og bryn, Shellac, DermaOXY oxygen behandling, diamanthudslibning, elektrokosmetik, behandlinger til hænder og fødder, makeup, massage, eyelash extensions samt hårfjerning til ham og hende.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Desire Skincare
0.00
Sallingvej 7
2720 Vanløse
Desire Skincare er beliggende på Godthåbsvej på Frederiksberg og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikkens indehaver er uddannet professionel tatovør og kosmetolog.
·

·
Klinik 1. Class Brønshøj
0.00
Boeslundvej 91
2700 Brønshøj
Klinik 1. Class er beliggende på Boeslundevej i Brøndshøj og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken består af et team af kosmetikere, kosmetologer, negleteknikkere, spraytan behandlere, vippeteknikere, mikropigmentister
·

·
Soft Skin
0.00
Dyssevænget 36B
2700 Brønshøj
Klinik Soft Skin er beliggende på Dyssevænget i Brønshøj, og her træder man ind i en hyggeligt indrettet skønhedsklinik, som tilbyder en bredt vifte af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Beauty Flowers Hudpleje
0.00
Frederikssundsvej 168
2700 Brønshøj
Beauty Flowers Hudpleje er en klinik med autoriserede og lægeeksaminerede kosmetologer som ligger på Frederikssundsvej i Brønshøj. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Clinique Harmonie
0.00
Tuxensvej 1
2700 Brønshøj
Clinique Harmonie ejes af Trine Buur Richardt og er beliggende på Tuxensvej i en af Brønshøjs dejlige villaer på en stille sidevej, kun 30 meter fra Frederikssundsvej. Her tilbydes et bredt udvalg af behandlinger for krop og sjæl.
·

·
Perola Clinic
0.00
Frederikssundsvej 96C
2400 Brønshøj
Perola Clinic er beliggende på Frederikssundsvej i København og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 15:30
Torsdag
8:00 - 17:00
Fredag
8:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author