Odense Skønhedsklinik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
odense-skoenhedsklinik-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Odense Skønhedsklinik er en professionel og moderne klinik, der er centralt beliggende i Odense. På klinikken tages der udgangspunkt i den enkelte klient individuelle behov og hudtilstand, så ingen behandlinger er ens. Behandlerne er specialiseret i kosmetiske behandlinger samt traditionelle skønhedsbehandlinger og deltager alle løbende i træningsprogrammer og kurser.

Hos Odense Skønhedsklinik tilbyder de et bredt udvalg af behandlinger som ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, voksbehandlinger, kropsbehandlinger, makeup, farvning af vipper og bryn samt retning af bryn og afslappende og afstressende massager. Alle ansigtsbehandlinger udføres med produkter fra hudplejemærket Dermalogica og makeup lægges med makeup serien Lily Lolo.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Anne Haahr
0.00
Jagtvej 1
5000 Odense C
Kosmetolog Anne Haahr er beliggende på Jagtvej i Odense og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Kurklinikken
0.00
Middelfartvej 115A
5200 Odense V
Alternativ behandling hos Kurklinikken ved Helsecenterfyn på Middelfartvej i Odense lægger sundhed og velvære i højsædet med effektiv alternativ behandling.
·

·
Klinik Kristel
0.00
Munke Mose Allé 2 C
5000 Odense
Klinik Kristel kosmetisk klinik er beliggende på Munke Mose Alle i Odense og her tilbydes professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Beauty and Style - Odense
0.00
Filosofgangen 14
5000 Odense C
På Beauty and Style Kosmetologskole i Odense tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
Dermal Care
0.00
Vestre Stationsvej 23
5000 Odense C
Hos vores klinik Dermal Care i Odense, tilbyder vi dejlige afstressende og lækre behandlinger til din krop og ansigt. Vores fokus er at skræddersy vores ansigtsbehandlinger nøjagtigt til dig.
·

·
Corpus Care Clinic
0.00
Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense
Corpus Care Clinic er beliggende på Jernbanegade i Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger i en hyggelig atmosfære.
·

·
Åbningstider
Mandag
6:00 - 14:30
Tirsdag
Lukket
Onsdag
Lukket
Torsdag
Lukket
Fredag
6:00 - 14:30
Lørdag
8:00 - 16:00
Søndag
8:00 - 16:00
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author