Pias Petit Oase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
pias-petit-oase-1
Find klinikken her
Saltværksvej 84
2770 Kastrup
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Hos Pia’s Petit Oase træder man ind i en verden af forkælelse og fornyelse med en lang række lækre behandlinger. Klinikken er beliggende på Saltværksvej i Kastrup og her tager Pia altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, for at kunne opfylde deres forventninger.

Pia blev uddannet kosmetolog i 2011 og har efterfølgende løbende taget relevante kurser, for at kunne tilbyder sine kunder et bredere udvalg af behandlinger samt en bred viden og ekspertise.

Klinikken tilbyder forskellige former af skønhedsbehandlinger til ham og hende herunder; ansigtsbehandlinger, diamantslibning, farvning af bryn og vipper, Eyelash Extensions, Lash lift, rygbehandling, hårfjerning med Lycon voks, manicure og pedicure, Shellac behandling, massage samt makeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Nimat Spa Hotel Hilton

0.00
Ellehammersvej 20
2770 Kastrup
Nimat Spa holder til på Hotel Clarion på Ellehammervej i Kastrup og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Amagerbrogade 224
2300 København S
Klinik Relax & Beauty er beliggende på Amagerbrogade i København og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velværebehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Norush
0.00
Tycho Brahes Allé 2
2300 København S
Norush Professionel Skønhedsklinik ejes og drives af Sandie Smorawski. Sandie er uddannet kosmetiker og negleteknikker og har mange års erfaring i skønhedsbranchen.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author