Secrets by Sylvia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
secrets-by-sylvia-1
Find klinikken her
Nygade 28B
4800 Nykøbing Falster
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Klinik Secrets by Sylvia ligger på Nygade i Nykøbing Falster er en moderne klinik med en bred vifte af skønne og unikke behandlinger samt produkter – til både ham og hende.

På klinikken tilbyder det professionelle team alt inden for hud- og kropspleje, ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure, hair-extensions, makeup, spraytan og meget meget mere.

Klinikken forhandler produkter fra den professionelle hudplejeserie pHformula.

For behandlerne er det resultatet, der tæller. Således vil de altid gøre deres yderste for kundens forventninger. Et samspil mellem professionel viden, nysgerrighed, engagement, fantastiske produkter og udsøgte klinik-præparater, dannes baggrunden for behandlingsresultaterne.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Hudplejeklinikken
0.00
Store Kirke Stræde 10
4800 Nykøbing F
Hudplejeklinikken er et hus fyldt med skønhed, velvære og behandling og er en del af fællesskabet – Alt for dig. Klinikken ligger placeret på St. Kirkestræde i Nykøbing Falster. I klinikken findes alle former for behandlinger for forskønnelse og velvære.
·

·
Norama Spa og Hudpleje
0.00
Slotsbryggen 12B
4800 Nykøbing F.
Norama Spa og Hudpleje ligger placeret på Slotsbryggen i Nykøbing F. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, skønne omgivelser og et dygtigt team af veluddannede og kvalificeret personale.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author