Silkeborg Kosmetologskole

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
silkeborg-kosmetologskole-1
silkeborg-kosmetologskole-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Silkeborg Kosmetologskole er en moderne skole med mangeårig og stor erfaring i at uddanne kosmetologer, fodplejere og negleteknikere. Kosmetologskolen ligger placeret på Vestergade i Silkeborg i en gammel herskabsvilla med lyse og venlige lokaler.

I løbet af dagen drives en professionel skønhedsklinik under uddannet personale. Det er her både muligt at få en behandling af en professionel behandler eller en elev. Der arbejdes med forskellige hudplejemærker som Dermalogica, Nimue og Trind. Udover ansigtsbehandlinger tilbyder klinikken manicure, pedicure, kropsbehandlinger, makeup, voksbehandlinger, vipper og bryn, Shellac samt gelenegle. Neglebehandlinger og makeup udføres med produkter fra CND, Jane Iredale, Mirenesse, M2 Lash, Kojac sponge og LCN.

Silkeborg Kosmetologskole tilbyder også hudforyngelse, permanent hårfjerning samt behandling af karsprængninger med Ellipse Laser.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Frisørhuset Wellness og Beauty Silkeborg
0.00
Christian 8.s Vej 8A
8600 Silkeborg
Frisørhuset Wellness og Beauty Silkeborg er beliggende på Christian 8.s vej i Silkeborg. I Skønhedshuset finder man både frisør og negleteknikker.
·

·
Charlot Beauty Silkeborg
0.00
Christian 8.s Vej 8A
8600 Silkeborg
Klinik Charlot Beautys speciale er dybdegående løsninger til hudforyngelse, forebyggelse af aldringsprocesser, behandling af akne, pigmentforandringer, rosacea, hårtab, cellulitis og strækmærker.
·

·
Silkeborg Hudplejeinstitut
0.00
Nygade 41
8600 Silkeborg
Silkeborg Hudplejeinstitut ligger placeret på Nygade i hjertet af Silkeborg. Klinikken er en professionel, hyggelig og rolig hudplejeklinik med speciale i uren hud og allergi.
·

·
Askepot Skønhedsklinik
0.00
Vestergade 37
8600 Silkeborg
Askepot Skønhedsklinik er en hyggelig klinik, der ligger centralt på gågaden i Silkeborg.
·

·
Kosmetisk Klinik Silkeborg
0.00
Smedebakken 12
8600 Silkeborg
Kosmetisk Klinik Silkeborg tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger. Klinikken finder du på Smedebakken i Silkeborg.
·

·
Slank og Sund Silkeborg
0.00
Højbovej 1E
8600 Silkeborg
Klinik Slank og Sund Silkeborg er beliggende på Højbovej og tilbyder slankebehandlinger med TEI Systemet, der bekæmper effektivt cellulite og overvægt, opbygger muskelmasse, strammer kroppen op og er effektiv smertelindring.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 14:00
Tirsdag
8:00 - 14:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
8:00 - 14:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author