Silkehud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
silkehud-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Silkehud ligger på Sudergade i Helsingør og ejes af Janet, som er uddannet vippeteknikker hos Lash Bar Copenhagen og makeupartist. Hos Silkehud er kunden altid i centrum og alle behandlinger skræddersyes til den enkelte.

Det dygtige team af behandlere tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, diamantslibning, oxygenlift behandling (Madonna behandling), farvning af vipper og bryn, Eyelash Extensions, lash lift, behandling til hænder og fødder, kropsbehandlinger, massage samt hårfjerning med voks.

Klinikken forhandler produkter fra den professionelle hudplejeserie Exuviance.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Lykke og Velvære
0.00
Bülowsvej 18
3000 Helsingør
Klinik Lykke og Velvære er ejet af Linda Lykke og ligger centralt placeret i Helsingør. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og der er ikke kun tale om hudpleje, men også negle, makeup og frisør.
·

·
Beauty Lounge
0.00
Svingelport 3
3000 Helsingør
Klinik Beauty Lounge er beliggende på Simon Spies Plads i Helsingør og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Beauty Lounge er skønhedsklinikken for dig, der ønsker at blive forkælet.
·

·
Skønhedsbaren
0.00
Rosenkildevej 47
3000 Helsingør
Klinik Skønhedsbaren ligger på Rosenkildevej i centrum af Helsingør med parkering lige ude foran døren. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Asdis Hud og Skønhedsklinik
0.00
Stengade 53, 2. sal
3000 Helsingør
Asdis Hud og Skønhedsklinik tilpasser alle behandlinger til den enkeltes behov og man kan se frem til en følelse af ren forkælelse. Klinikken ligger på Stengade i hjertet af Helsingør.
·

·
Klinik Beauté
0.00
Stengade 53B
3000 Helsingør
Klinik Beauté præsenterer en skøn oase af forskellige behandlinger i en rar og meget jordnær atmosfære. Der tilbydes skønhedsbehandlinger for både kvinder og mænd.
·

·
Creme de la Creme
0.00
Stengade 54
3000 Helsingør
Creme de la Creme åbnede butikken på Stengade 'gågaden' i Helsingør i 2005. På klinikken finder man stort set alle produkter inden for hudpleje, kosmetik og dufte.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 13:00
Tirsdag
8:00 - 13:00
Onsdag
8:00 - 13:00
Torsdag
8:00 - 13:00
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author