Skin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
skin-1
skin-2
Find klinikken her
Smedelundsgade 38
4300 Holbæk
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Klinik Skin åbnede dørene i januar 2012 og ligger på Smedelundsgade i Holbæk. Nina Jørgensen driver og ejer klinikken og er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskole i København. Alle klinikkens behandlinger skræddersyes til den enkelte ud fra behov, hudtype samt hudtilstand.

Klinik Skin tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og der arbejdes med og forhandles produkter fra Nimue, Kalahari, Glominerals makeup samt Poo – Pourri. Nina bruger Nimues professionelle produkter i alle sine ansigtsbehandlinger. Foruden ansigtsbehandlinger tilbyder klinikken hårfjerning med voks herunder også intimvoks til kvinder, farvning af vipper og bryn samt retning af bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Beauty By M
0.00
Tidemandsvej 16A
4300 Holbæk
Klinik Beauty By M er en hyggelig skønhedssalon i Holbæk centrum. Klinikken drives og ejes af Maibritt Christensen som er uddannet make-up artist, stylist, negleteknikker og kosmetolog.
·

·
Borchers
0.00
Strandmøllevej 240
4300 Holbæk
Klinik Borchers Hud- og Neglepleje drives af lægeeksamineret kosmetolog og negleteknikker Sandi Rasmussen. Klinikken ligger placeret på Strandmøllevej i Holbæk, og her træder man ind i et lille univers af ren forkælelse og velvære.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author