Skinsecret

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
skinsecret-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Skinsecret ejes og drives af kosmetolog, coach og makeup artist Heidi Haacke Mortensen. Skinsecret ligger på Helligkorsgade i Kolding og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde, og der forhandles og udføres behandlinger med produkter fra de professionelle hudplejemærker; Darphin, iS Clinical samt Dermaroller Original.

Klinik Skinsecret tilbyder; klassiske ansigtsbehandlinger, Silkpeel, Japansk Lifting, Fire & Ice behandling med iS Clinical, E-Dermastamp (microneedling), velvære massage, farvning af vipper og bryn, hårfjerning med voks, Shellac neglebehandling, dag-/aften- og brudemakeup samt Coaching.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Skønhedspletten
0.00
Eliassensvej 19
6000 Kolding
Skønhedspletten er en lille men rigtig hyggelig skønhedsklinik, hvor du som kunde altid er i højsæde. Klinikken drives af Jane Skræddergård, som er uddannet kosmetisk akupunktur og certificeret kosmetolog.
·

·
Curatio Kolding
0.00
Søndergade 30B
6000 Kolding
Curatio Kolding - Kosmetisk Klinik, er beliggende på Søndergade i Kolding og tilbyder et bredt udvalg af skønheds-, velvære- og kosmetiske behandlinger.
·

·
Visage Hudplejeklinik Kolding
0.00
A.L. Passagen 15
6000 Kolding
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Det er klinikkens passion at sørge for at man føler sig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik man træder ind af døren. Klinikken befinder sig i den hyggelige AL Passagen i to
·

·
Nice Beauty Kolding
0.00
Østergade 18
6000 Kolding
Klinik Nice Beauty er beliggende på Østergade i Kolding og her kan man få lavet alt indenfor skønhed. Klinikken består af et stort team med kosmetologer, frisører, vippeteknikere og negleteknikker.
·

·
Beauty Cell
0.00
Låsbybanke 7
6000 Kolding
Klinik Beauty Cell ligger placeret på Låsbybanke i Kolding og ejes og drives af Connie Kirkeby. Her skræddersyes den enkelte behandling til den enkelte kunde og huds behov. Hos Beauty Celle tilbydes der få men eksklusive behandlinger.
·

·
Beauty and Style - Kolding
0.00
Strandvejen 12B
6000 Kolding
På Beauty and Style Kosmetologskole i Kolding tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 13:00
Onsdag
7:00 - 13:00
Torsdag
7:00 - 15:30
Fredag
7:00 - 14:00
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author