Skønheds Eksperten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
skoenhedseksperten-1
skoenhedseksperten-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser. Behandlingerne baseres ud fra behandlernes ekspertise og analyse af kundens hud og behov. Klinikken ligger placeret på Silkeborgvej i Åbyhøj og ejes af lægeeksamineret kosmetolog, makeup artist og negleteknikker Monica Terranova.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra hudpleje- og skønhedsmærkerne; Decleor, Kalahari, Dermaroller, Silkpeel, Phyris, Stagecolor Cosmetics, Youngblood, MK og China Glaze.

Skønheds Eksperten tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og kan nævnes; ansigtsbehandlinger, vipper og bryn, hårfjerning med voks, permanent hårfjerning, makeup, hænder og fødder, kropsbehandlinger, massage, detox, negle, tandblegning, Silkpeel samt Bioslimming.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Kosmetolog Katrine Graversen
0.00
Søndre Ringgade 2
8000 Aarhus C
Kosmetolog Katrine Graversen er beliggende på Søndre Ringgade i Århus. Klinikken byder på lækre omgivelser, afslapning og det bedste indenfor velvære og skønhed.
·

·
Naturligvis Århus - Christina Conrad
0.00
Kildegården 14
8000 Aarhus C
Hos Christina Conrad kosmetolog & hudpleje bruges der udelukkende milde, naturlige og økologiske produkter. Behandlingerne er udviklet med udgangspunkt i både ny og gammel viden om planter og urters positive virkning på kroppen.
·

·
Body Care Aarhus
0.00
​Skanderborgvej 16
8000 Aarhus C
Klinik Body Care Aarhus er beliggende på Oddervej i Højbjerg og ejes og drives af Marianne Guldhammer og hendes professionelle team af behandlere.
·

·
Clinic Asmussen

0.00
Trepkasgade 25
8000 Aarhus
Clinic Asmussen er beliggende på Trekasgade i Århus og tilbyder Tei behandling til mænd og kvinder.
·

·
Euro Clinic
0.00
Tousparken 9
8230 Åbyhøj
Euro Clinic er beliggende på Tousparken i Åbyhøj og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Face and Body Salon
0.00
Augustenborggade 2
8000 Aarhus
Face and Body Salon er beliggende på Augustenborggade i Århus og drives af Olga Andersen. Olga er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer og massør.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:30 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author