Skovborg Kropspleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
klinik-skovborg-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos Klinik Skovborg Beauty Lounge skræddersyes de enkelt behandlinger til den enkelte klients hud og behov ud fra den viden som de lægeeksaminerede kosmetologer i teamet besidder.

Klinikken ligger på Silovej i Frederikshavn og ejes og drives af Heidi Skovborg Gadensgaard. Man træder ind i en rolig og afslappende atmosfære og klinikken er indrettet i afstressende omgivelser, med skøn udsigt til Kattegat Siloen.

Klinikken forhandler og arbejder med følgende hudplejeserier; Darphin, Comfort Zone, Nimue, Xellence, Vie Collecion og makeup fra Mii Cosmetics.
Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder klassiske ansigtsbehandlinger, DermaOXY, AHA frugtsyre ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, Shellac, manicure, pedicure, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn samt makeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Jannis Hudpleje
0.00
Søndergade 108
9900 Frederikshavn
Jannis Hudpleje er beliggende på Søndergade i Frederikshavn og ejes af Janni Westmark, der åbnede klinikken tilbage i 1999. Janni er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut.
·

·
Fod- og Hudplejeklinikken
0.00
Søndergade 62
9900 Frederikshavn
Fod- og Hudplejeklinikken er stedet hvor der tilbydes afslapning for krop og sjæl i en rolig og afslappet atmosfære. Teamet på 4 tilbyder alt indenfor moderne skønhedspleje, fodbehandlinger, kropsbehandlinger og helkropsmassage.
·

·
Den Syvende Himmel
0.00
Tordenskjoldsgade 3
9900 Frederikshavn
Den Syvende Himmel - Spa, Face, Body, Wellness er beliggende på Tordenskjoldsgade i Frederikshavn og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger for krop og sjæl til ham og hende.
·

·
Beauty Zone Kosmetisk Klinik
0.00
Danmarksgade 41
9900 Frederikshavn
Klinik Beauty Zone i Vendsyssel er et lille univers beliggende i Frederikshavn i Nordjylland, hvor effektive skønhedsbehandlinger og kosmetiske behandlinger tilbydes.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 15:00
Onsdag
8:00 - 15:00
Torsdag
8:00 - 15:00
Fredag
8:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author