Stines Hudpleje & Velvære

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
stines-hudpleje-1
stines-hudpleje-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret skønhedsklinik, og det professionelle team tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker – om det er wellness eller hudproblemer.

Behandlerrummene er lydisolerede med dæmpet belysning og afslappende musik, så man er sikret et pusterum fra den stressende hverdag.
Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, dermaroller behandling, release peeling, epilering, Beauty Angel lys, Unique Ellipse laser behandlinger, filler behandling med Restylane, permanent makeup, Shellac neglebehandling af hænder og fødder, farvning af vipper og bryn samt specielle behandlinger til mænd.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med mærkerne; Stines Hudpleje, Dermaroller, Exuviance, Mesoestetic, MS Beaute, IS Clinical, Jane Iredale, The Konjac Sponge, Clean, Marc Inbane, Miqura samt Bioeffect.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·
Amor Beauty Shop
0.00
Bredgade 55D, kld.
7400 Herning
Hos Klinik A'mor Beauty Shop er de specialister i ansigtsbehandlinger, hud- og fodpleje, voks, negle samt velvære. Med mange års erfaring i skønheds og wellness branchen kombineret med høj faglig dygtighed.
·

·
Clinique H
0.00
Nørregade 10, st.
7400 Herning
Clinique H tilbyder det ypperste indenfor professionel hudpleje til mænd og kvinder i alle aldre. Alle klinikkens behandlere er erfarne og højtuddannede kosmetologer, som sætter en ære i at skabe resultater.
·

·
Cityfys Wellness Herning
0.00
Kousgaards Plads 3
7400 Herning
Cityfys Wellness ligger i DGI Huset Herning og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 18:00
Tirsdag
6:00 - 15:00
Onsdag
7:00 - 18:00
Torsdag
6:00 - 18:00
Fredag
6:00 - 15:00
Lørdag
6:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author