Sundhed Syd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
sundhed-syd-1
Find klinikken her
Grundtvigs Allé 170, 1. th.
6400 Sønderborg
Lidt om klinikken

Klinik Sundhed Syd tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Alle behandlinger og produkter er nøje udvalgt ud fra følgende kriterier – Resultat og Filosofi.

Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte klient ud fra hudtype, hudtilstand og behov. Ansigtsbehandlingerne udføres med produkter fra den professionelle hudplejeserie Nimue. Derudover tilbydes behandlingene Silkpeel, Oxygen behandling samt ansigtsbehandling med ægte guld.
Foruden ansigtsbehandlinger tilbyder klinikken farvning af vipper, makeup, infrarød behandling, Galileo behandling, spraytan, Kranio Sakral, Zoneterapi, detox fod Spa, slanke og opstrammende behandlinger med Ultratone og body wrap, hårfjerning og manicure, pedicure, gele og akryl negle, doktorfisk og professionel og dybdegående massage.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Klinik Lehmann
0.00
Rådhustorvet 11
6400 Sønderborg
Klinik Lehmann er en kosmetisk klinik og er ejet af Tine Lehmann. Klinikken er beliggende Ved Mølledammen i Sønderborg og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Charlottes Hudpleje
0.00
Kongevej 4
6400 Sønderborg
Klinik Charlottes Hudpleje ligger på Kongevej i Sønderborg. Klinikken skræddersyer alle behandlinger til den enkelte ud fra behov, hudtype og hudtilstand og kunden er altid i fokus.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 16:00
Torsdag
7:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
7:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author