Total Bodyzone

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
total-bodyzone-1
total-bodyzone-2
total-bodyzone-3
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Susanne Jensen og byder dig velkommen til klinikken Total Bodyzone. Susanne er holistisk kropsterapeut og sundhedscoach og brænder for at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv med balance i din sundhed både fysisk og mentalt. Hun hjælper til dagligt mange kunder med problematikker som smerter, stress, vægttab og ufrivillig barnløshed.

Sundhed er et samspil mellem fysisk og psykisk tilstand. Som behandler er detSusannes overbevisning, at kroppen er unik og skal passes, plejes og vedligeholdes for at fungere optimalt og være i flow. Din krop er ikke blot et hylster, men den indeholder dig som det hele menneske med tanker, følelser, og din historie, din krop husker alle dine følelser, tanker, oplevelser gode som dårlige og påvirker dit liv.

Resultater kan variere fra person til person – vi giver altid en grundig rådgivning.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Anne Haahr
0.00
Jagtvej 1
5000 Odense C
Kosmetolog Anne Haahr er beliggende på Jagtvej i Odense og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Kurklinikken
0.00
Middelfartvej 115A
5200 Odense V
Alternativ behandling hos Kurklinikken ved Helsecenterfyn på Middelfartvej i Odense lægger sundhed og velvære i højsædet med effektiv alternativ behandling.
·

·
Klinik Kristel
0.00
Munke Mose Allé 2 C
5000 Odense
Klinik Kristel kosmetisk klinik er beliggende på Munke Mose Alle i Odense og her tilbydes professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Beauty and Style - Odense
0.00
Filosofgangen 14
5000 Odense C
På Beauty and Style Kosmetologskole i Odense tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
Dermal Care
0.00
Vestre Stationsvej 23
5000 Odense C
Hos vores klinik Dermal Care i Odense, tilbyder vi dejlige afstressende og lækre behandlinger til din krop og ansigt. Vores fokus er at skræddersy vores ansigtsbehandlinger nøjagtigt til dig.
·

·
Corpus Care Clinic
0.00
Jernbanegade 6, 2. sal
5000 Odense
Corpus Care Clinic er beliggende på Jernbanegade i Odense og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger i en hyggelig atmosfære.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 13:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 11:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author