Touch of Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
touch-of-beauty-1
Find klinikken her
Kongelundsvej 286
2770 Kastrup
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Klinik Touch of Beauty tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til både ham og hende. Klinikken byder på et bredt udvalg af behandlinger og forkælelse indenfor hår, negle, hud og krop. Klinikken har eksisteret siden 1958 og startede som en frisørsalon, men i 2012 blev klinikken udvidet med både kosmetolog, makeup, negle og massage.

Alle behandlinger tilpasses ud fra en samtale omkring behov og ønsker og der arbejdes kun med det bedste indenfor hudpleje.

Touch of Beauty behandler og forhandler produkter fra hudplejemærket Murad.

Klinikken er beliggende på Kongelundsvej i Kastrup og tilbyder; ansigtsbehandlinger, diamantslibning, manicure og pedicure, Shellac behandling, hårfjerning med voks samt farvning af vipper og bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Anne Q Skincare
0.00
Kamerunvej 2
2770 Kastrup
Klinik Anne Q Skincare er beliggende på Kamerunvej i Kastrup og tilbyder professionel spraytan og kosmetolog behandlinger, der skræddersyes og tilpasses til den enkelte ud fra individuelle behov og ønsker.
·

·
Clinique M
0.00
Kongelundsvej 334
2770 Kastrup​
Clinique M tilbyder sund og smuk hud til både ham og hende. Klinikken er beliggende på Kongelundsvej i Kastrup og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author