Unique Krop & Hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
unique-krop-og-skoenhedspleje-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Unique Krop & Hudpleje er beliggende i rolige omgivelser på Vestergade i Viborg og ejes af Eva Bech. Eva er lægeeksamineret kosmetolog, hudterapeut og fodplejer og har haft klinikken siden 1999. Eva og hendes team er jævnlig på efteruddannelser og kurser i Danmark og i udlandet, for hele tiden at holde sig opdateret omkring den nyeste udvikling indenfor skønhed og hudpleje. Hver behandling skræddersyes til den enkelte ud fra hud og behov.

I klinikken arbejder behandlerne med de professionelle produkter fra hudplejemærket Dermalogica og makeup  fra  serien Jane Iredale, der er baseret på naturlige mineraler.

Udover ansigtsbehandlinger og makeup tilbyder klinikken voksbehandlinger, antiage behandlinger, CND Shellac, manicure. Pedicure, Tei System (slankebehandling), wellness pakker, kropsbehandlinger samt farvning af vipper og bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Viborg Helsepraktik
0.00
Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg
Viborg Helsepraktik er en kombineret skole og klinik. Skolen tilbyder uddannelser på et højt fagligt niveau. Klinikken tilbyder mange forskellige former for behandlinger, som udføres af veludannet personale.
·

·
Clinique Esthetique
0.00
Jernbanegade 10
8800 Viborg
Clinique Esthetique er en klinik, der tilbyder alt indenfor hudpleje og negle. Klinikken ligger på Jernbanegade i Viborg og ejes og drives af Tenna.
·

·
Viborg Hudpleje
0.00
St. Sct. Hans Gade 9B st.
8800 Viborg
Klinik Viborg Hudpleje ejes og drives af lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut Karin Klinge. Du træder ind i en hyggelig klinik på 108 kvm placeret i hjertet af Viborg.
·

·
Frisør & Wellness Hos Høeg
0.00
Randersvej 66F
8800 Viborg
Frisør & Wellness Hos Høeg i Viborg er et skønhedshus på hele 230 kvm., hvor man kan få lavet et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
6:30 - 15:30
Tirsdag
7:30 - 15:30
Onsdag
6:30 - 15:30
Torsdag
7:30 - 15:30
Fredag
7:30 - 15:30
Lørdag
8:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author