Unique Skin Care

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
unique-skin-care-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Unique Skin Care er beliggende på Rønnebærvej i Holte og tilbyder behandlinger for krop og sjæl. Klinikken ejes af Kirsten Szigethy, der er uddannet lægeeksamineret hudterapeut fra Mona Lisa i 1995. Kirsten har haft klinikken siden 2002, og har dermed mange års erfaring i faget.

Alle behandlinger tilpasses til den enkelte kunde ud fra hudtype, hudtilstand og behov, så kosmetologen og kunden sammen planlægger et forløb hvis nødvendigt. Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra; Rudolph Care, Dermalogica samt Elisabeth Arden Pro.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, farvning af bryn og vipper, hårfjerning med voks, permanent hårfjerning med epilering, manicure og pedicure, gele negle, makeup samt behandlinger til mænd.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Dreamclinic
0.00
Kongsvænget 8B
2830 Virum
Dreamclinic slår dørene op til en verden af velvære hvor man som kunde, oplever en resultatorienteret og luksuriøs helhedsoplevelse.
·

·
D’mai Beauty & Wellness
0.00
Kongsbjergvej 29
2830 Virum
D’mai Beauty & Wellness er en skønhedsklinik, der er beliggende på Kongsbjergvej i Virum. Hos Dmai Beauty & Wellness er det ikke nødvendigt at medbringe andet end sig selv.
·

·
Advanced Beauty
0.00
Virum Torv 1, st. tv.
2830 Virum
Klinik Advanced Beauty ligger placeret på Virum Torv i Virum og de tilbyder et bredt udvalg af behandlinger for mænd, kvinder og teenagere. Ansigtsbehandlingerne udføres alle i Dermalogica.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
9:00 - 15:00
Onsdag
9:00 - 15:00
Torsdag
9:00 - 17:00
Fredag
9:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author