Viborg Hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
viborg-hudpleje-1
viborg-hudpleje-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Viborg Hudpleje ejes og drives af lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut Karin Klinge. Du træder ind i en hyggelig klinik på 108 kvm placeret i hjertet af Viborg på St. Sct. Hansgade.

Klinikken tilbyder et stort udvalg af behandlinger, hvor professionelt faglig håndværk er en selvfølge. Alt foregår i en afslappet og personlig atmosfære, hvor velvære for den enkelte er en del af oplevelsen. Viborg hudpleje har til hensigt at give dig en dejlig oplevelse, med fokus på professionel hud- og kundepleje og tager udgangspunkt i den enkelts behov.

Viborg Hudpleje anvender de bedste og mest effektive produktserier, og forhandler hele produktprogrammet fra; Dermalogica, Jane Iredale, Clear Start og CND Vinylux m.fl.

Klinikkens tilbyder følgende skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende; ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn, hårfjerning med voks, pedicure og manicure, Shellac behandling, makeup og kropsbehandlinger.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Viborg Helsepraktik
0.00
Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg
Viborg Helsepraktik er en kombineret skole og klinik. Skolen tilbyder uddannelser på et højt fagligt niveau. Klinikken tilbyder mange forskellige former for behandlinger, som udføres af veludannet personale.
·

·
Clinique Esthetique
0.00
Jernbanegade 10
8800 Viborg
Clinique Esthetique er en klinik, der tilbyder alt indenfor hudpleje og negle. Klinikken ligger på Jernbanegade i Viborg og ejes og drives af Tenna.
·

·
Unique Krop & Hudpleje
0.00
Vestergade 3, 1, sal
8800 Viborg
Klinik Unique Krop & Hudpleje er beliggende i rolige omgivelser på Vestergade i Viborg og ejes af Eva Bech. Eva er lægeeksamineret kosmetolog, hudterapeut og fodplejer og har haft klinikken siden 1999.
·

·
Frisør & Wellness Hos Høeg
0.00
Randersvej 66F
8800 Viborg
Frisør & Wellness Hos Høeg i Viborg er et skønhedshus på hele 230 kvm., hvor man kan få lavet et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 16:00
Torsdag
7:00 - 17:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author