West Side Cosmetics

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
west-side-cosmetics-1
west-side-cosmetics-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Kosmetolog Klinikken er beliggende på Steferts Plads i Ikast og ejes af Anni Rosenkilde og Bettina Woetmann. Begge er uddannet kosmetolog, negleteknikker, kosmetisk ansigtsakupunktør, mesoterapist og har diplom i epilering og Release peeling.

Det professionelle team tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger og behandler og forhandler en bred vifte af produkter indenfor hudpleje og kosmetik herunder; Medex, Nimue, Kalahari, Susanne Melchiorsen hudplejeprodukter, Konja sponge, Youngblood makeup, M2 Beauté, ShaveSafe, Zarkoperfume, Vinylux neglelak fra CND.

Klinikken tilbyder skræddersyede behandlinger; ansigtsbehandlinger, frugtsyrebehandlinger, Dermaroller, elektrokosmetik, kosmetisk ansigtsakupunktur, rygbehandling, Eyelash Extensions, farvning af bryn og vipper, makeup, permanent makeup, voksbehandlinger, epilering, manicure og pedicur, gelé negle samt Shellac.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Clinique Face
0.00
Strøget 29
7430 Ikast
Hos Clinique Face er der fokus på velvære i høj kvalitet og alle behandlinger udføres med professionelle behandlingsprodukter.
·

·
Klinikken Hud og Fodpleje
0.00
Jens Holdgaardsvej 52
7430 Ikast
Klinikken er beliggende på Jens Holdgaards Vej i Ikast og tilbyder et udvalg af professionelle behandlinger til ham og hende. Klinikken ejes af Maria Hoelgaard, der har en bred viden og erfaring indenfor skønhedsbranchen.
·

·
Klinikken
0.00
Jens Holdgaardsvej 52
7430 Ikast
Klinikken er beliggende på Jens Holdgaardsvej i Ikast og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 15:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author