Your Wellness

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
your-wellness-1
your-wellness-2
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Your Wellness har eksisteret i 12 år, er drevet af Solveig og ligger placeret i hjertet af Køge. Klinikken er en lille hyggelig oase der oser af ro, og hvor kunden altid er i centrum – mænd og kvinder i alle aldre er velkomne. Alle ansigtsbehandlinger bliver udført med produkter fra hudplejemærket Dermalogica, der kun anvender de fineste ingredienser, der hverken irriterer, tilstopper eller udtørrer.

Udover ansigtsbehandlinger er det muligt at få kropsbehandlinger, manicure, pedicure, afslappende massage, voksbehandlinger, farvning af bryn og vipper samt retning af bryn og makeup, som lægges med makeup serien Youngblood.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Akupunkturklinikken Køge

0.00
Skovmærkevej 3
600 Køge
Akupunkturklinikken Køge drives af ægteparret Susanne Andersen og Henrik Andersen, der er registreret alternative behandlere og akupunktører og har mange års erfaring i branchen.
·

·
House of Beauty Køge
0.00
Brogade 10
4600 Køge
Klinik House of Beauty ligger placeret i baghuset på Brogade i Køge, og her åbnes dørene til et skønhedshus hvor man både finder frisør, kosmetolog og massør under samme tag.
·

·
Skin & Beauty
0.00
Torvet 19 J
4600 Køge
Klinik Skin & Beauty er en professionel hudplejeklinik beliggende på Torvet i Køge centrum. Klinikkens dygtige team byder velkommen i en afslappet atmosfære, hvor man kan få et behageligt pusterum fra hverdagens stress.
·

·
Alltone Klinik
0.00
Vestergade 18D
4600 Køge
Alltone Klinik er en klinik, der tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende, herunder massage, figurformning, ansigtsbehandlinger og vægttab.
·

·
Bellissimo Hudplejeklinik
0.00
Ølbycenter 65
4600 Købe
Bellissimo Hudplejeklinik er beliggende på Ølbycenter i Køge og tilbyder et bredt udvalg af skønheds og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 15:30
Onsdag
8:00 - 15:30
Torsdag
8:00 - 15:30
Fredag
8:00 - 15:30
Lørdag
7:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author