Efterårets bedste behandlinger ifølge skønhedseksperterne

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vores efterårshud har brug for ekstra kærlighed og fugt, for nu skal den forberede sig på de kolde og blæsende vintermåneder. Her får du tre forskellige bud på, hvad du og din hud har behov for netop nu – ifølge eksperterne.

Kærlighed og fugt til huden

Marianne indehaver af Hasseris Skin Lounge i Aalborg anbefaler en DermaOxy behandling.

Marianne anbefaler dermaOXY Exfoliating Scrub Peeling, 200 ml. til 179 kr. og Face Wash, 200 ml. til 249 kr.

Hvad kan behandlingen?

En dermaOXY behandling er en resultatorienteret antiage behandling med et synligt resultat og ”her-og-nu-effekt”. Ved en dermaOXY ansigtsbehandling, boostes huden med et aktivt serum, som indsluses i huden ved hjælp af ren ilt (oxygen), som er under tryk. Derved optages de aktive ingredienser hurtigere. De består bl.a af hyaluronsyre, retinol og SYN-AKE, – alt sammen ingredienser, som har en beviselig antiage effekt. Produkter, som i øvrigt bliver udviklet og produceret i Danmark.
Resultatet er en hud, der synes mere fyldig, har færre og mindre tydelige rynker og liner og med en tydelig forbedret elasticitet og udstråling. Det er netop på grund af den øjeblikkelige effekt, og at der ikke er nogen synlig rødme eller irritation efterfølgende, at en Oxygen behandling også kaldes for ”Red Carpet Treatment”.
Derfor tilbyder vi også, som supplement til den almindelige dermaOXY behandling, en hurtig 30 minutters session, hvor vi primært behandler øjenomgivelser og pande, så du kan shine til fx premiere eller en stor fest. For en optimal effekt, kan en dermaOXY behandling suppleres med en Microdermabrasion og gerne som et kurforløb over 4-6 gange.

Hvorfor er behandlingen effektiv lige nu?

Netop her om efteråret har vores hud rigtigt godt af at blive klædt på til at stå imod vinterens kulde og det tørre indeklima, som kommer i takt med de mørke måneder. Effekten af behandlingen forøges selvfølgelig, hvis du sørger for at vedligeholde og pleje din hud derhjemme med gode hudplejeprodukter.

Hvad koster behandlingen?

En dermaOXY behandling koster hos os 575 kr. og varer 45 minutter i ren behandlingstid, efterfulgt af vejledning og afsluttende produkter. Supplerer du med en Microdermabrasion, er den samlede pris 840 kr. for 60 minutters ren behandlingstid, efterfulgt af vejleding og afsluttende produkter. Vores ”red carpet treatment” på 30 minutter koster 340 kr., og tiden er inklusiv afsluttende produkter.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt?

Et nemt produkt, men med stor effekt, er dermaOXY’s Exfoliating Scrub Peeling, som for øvrigt var nomineret som ”årets danske produkt” til Danish Beauty Award 2019. Grundstenen i enhver hudpleje, er en ren base, og her er dermaOXY’s scrub og facewash virkelig nemme at bruge – for eksempel i badet. Alle deres produkter er unisex, så del dem gerne med din partner.

Læs mere om dermaOXY og deres produkter og behandlinger >>

>> KLIK HER OG BOOK DIN dermaOXY BEHANDLING PÅ EN KLINIK NÆR DIG
 


 
2. Mona Tahtamouni Molin, indehaver af Mynthe – økologisk hudplejeklinik på Vesterbro i København anbefaler en ”Efterårsbehandling”.

Mona anbefaler Esse cream mask, der indeholder hyaluronsyre, kigelia ekstrakt og C-vitamin, som ensarter hudtonen. 429 kr.

Hvad kan behandlingen?

Efterårsbehandlingen er til dig, der trænger til et fugtboost. Hud og sind forberedes og styrkes til efterårets omskiftelige vejr og kølige luft. Behandlingen indledes med aromaterapi med varme klæder, hvorefter huden får en afrensende massage med en plejende rensesalve. Huden eksfolieres og herefter indledes dybdegående nakke- og hovedbundsmassage, hvor vi trykker på de Ayurvediske marmar-punkter og foretager dybdegående ansigtsmassage med den fantastiske mahanarayan olie. Huden nedkøles herefter med bian-sticks og forkæles med en alginatmaske spækket med alger og mineraler, som virker plejende og fugtgivende. Mens du ligger med masken masseres fødderne med zoneterapi-pind. Behandlingen afsluttes med tilpasset hudpleje til din hudtilstand.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Med denne behandling reguleres ansigtets fugtniveau og tilføres næring og varme, som forbereder den på de kolde vintermåneder. Med behandlingen følger også vejledning i den optimale hjemmehudplejerutine, så din hud er rustet bedst muligt til de kolde måneder.

Hvad koster behandlingen?

Efterårsbehandlingen koster 900 kr. for 70 min. forkælelse for hud og sind. Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt? Et produkt, der er godt at bruge i efterårsmånederne, er en maske, der nærer og plejer huden. Vi er begejstret for Esses cream mask, som med sin cremede konsistens og indhold af lavmolekylært hyaluronsyre er fugtende og blødgørende. Derudover indeholder den kigelia ekstrakt og C-vitamin som ensarter hudtonen og da mange får pigmenteringer efter en dejlig sommer med masser af sol, er den helt ideel. Kan bruges to gange om ugen og meget gerne henover natten som effektiv pleje mod pigmentering.


 
3. Sara Maria, indehaver af klinik NUI på Frederiksberg anbefaler sin ”Signaturbehandling”.


Hvad kan behandlingen?

Nui signaturbehandling øger blodcirkulationen, giver tonus til underspændt muskulatur, renser bindevævet for affaldsstoffer, sætter gang i lymfesystemet og øger produktionen af kollagen. Jeg skræddersyr behandlingen, og uanset om det er et ”11-tal” mellem øjenbrynene, der generer dig, linjer/rynker, kæbespændinger, arvæv eller du blot mangler glød i ansigtet. Behandlingen er et naturligt ansigtsløft – uden kemi og knive. Behandlingen skaber liv og bevægelse i ansigtet.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Din krops behov ændrer sig med årstiden, og vores ubalancer er forskellige fra sommer til vinter – ligesom vores energiniveau også er det. Hos mig arbejder vi med HELE dig – ikke bare dit ansigt. Derfor afsætter jeg tid til en dybdegående samtale ved første besøg – om dig, din livsstil, kost, dine ubalancer etc. Det gør jeg fordi, vi ikke kan skille krop og ansigt ad. Hvis vi ikke tager fat i årsagerne indefra, hjælper de dyreste produkter ikke dit ansigt.

Hvad koster behandlingen?

Du betaler for den tid, du er hos mig, så du bestemmer selv, om du vil komme til en 60 minutters behandling til 850 kr. eller 90 minutters til 1200 kr. Ønsker du et forløb, sælger jeg klippekort med 8 klip, hvor du sparer 850 kr. Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt? Jeg bruger næsten ingen produkter i mine behandlinger, de er udelukkende baseret på at bruge hænder, redskaber, nåle og så selvfølgelig skabe balance i kroppen med akupunktur, vitamin- og mineraltilskud, kost- og livsstilsråd. Hvis man vil arbejde videre med huden derhjemme, kan jeg lære dig Gua sha-, cupping- eller jaderullemassage, det er nemt og effektivt.
 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.