Efterårets mest effektive behandlinger ifølge 2 skønhedseksperter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 2. november 2020

Sommer og sol er vidunderligt, og vi ville aldrig være det foruden. Men har man ikke beskyttet sin hud tilstrækkeligt, er det nu, man ser det virkelige billede af hudens tilstand. Sol og saltvand udtørrer nemlig huden og kan give pigmentering. Her er to eksperters bud på de bedste og mest effektive behandlinger lige nu.

Få din glød tilbage

1. Emilija Saukaite, indehaver af klinik Face Lounge på Vestebro, anbefaler Retinol behandling fra Exuviance.

Hvad kan behandlingen?

Jeg anbefaler Retinol behandling på 1%, som er en meget efterspurgt, hurtig og effektiv behandling. Behandlingen er ny på markedet og kom til Danmark sidste år. Generelt er Retinol en meget effektiv og kraftig ingrediens, som ofte bruges i hudplejeprodukter. Mange undersøgelser viser en positiv effekt på linjer, rynker, akne, pigmentering, mindskelse af ar og store porer. Generelt ses en forbedring af hudens struktur og hudtone.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Efter en dejlig sommer med sol oplever mange pigmenteringer, og huden kan blive udtørret, dehydreret og se kedelig og træt ud. Retinol er den perfekte behandling til at få gløden tilbage. Efterår og vinter er det bedste tidspunkt at arbejde med kraftigere behandlinger, herunder problematikker som pigmentering, akne, ar, linjer og rynker.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingen koster 1.299 kr. Vi anbefaler flere behandlinger for at opnå det mest optimale resultat, og et klippekort til tre behandlinger koster 3.000 kr. Der skal gå 5-6 uger mellem hver behandling. Selve behandlingen varer kun 30 minutter. Man afrenser huden, pensler Retinol på og beholder herefter peelingen på huden i tre til otte timer, afhængigt af hudtype og tilstand.

Bonustip: Det er bedst at få foretaget behandlingen eftermiddag eller aften, da huden bliver lysfølsom. Man kan sagtens sove med Retinol på, den skal bare afrenses omhyggeligt om morgenen.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt, der forlænger resultatet?

Retinol behandlingen er en eksfolierende behandling, og derfor anbefales det, at alle de produkter, som bruges derhjemme, skal være fugtgivende, nærende og regenererede. Alle produkter med et højt indhold af syre og eksfolierende ingredienser skal undgås under forløbet og en uge før behandlingen.

Vi anbefaler tre produkter fra Exuviance for at opnå den optimale effekt:

  • Gentle Cleansing Creme, der er en fugtgivende og beroligende rensemælk.
  • Ultra Restorative Creme, som er en meget fugtgivende, beskyttende og nærende creme.
  • Sheer Refining Fluid SPF 35, en dagcreme, der giver fugt og beskytter mod UV-stråler.

1. Gentle Cleansing Creme. 200 ml. 299 kr. 2. Sheer Refining Fluide. 50 ml. 399 kr. 3. Ultra Restorative creme. 50 ml. 499 kr.

>> KLIK HER OG BOOK DIN Exuviance BEHANDLING OG KØB PRODUKTER PÅ EN KLINIK NÆR DIG <<

 
2. Michelle Ottendal, indehaver af Klinik Soma i København, anbefaler Signature Bliss

Cleansing Complex fra iS Clinical. 180 ml. 425 kr.

Hvad kan behandlingen?

Signature Bliss er en af klinikkens signaturbehandlinger, som bliver skræddersyet til din huds aktuelle tilstand og behov. Behandlingen er det bedste af begge verdener – en effektiv og resultatorienteret ansigtsbehandling kombineret med en overflod af velvære i form af massage af ansigt, nakke, hovedbund, decolleté og arme. I behandlingen bruges der produkter fra den eksklusive kliniske hudplejeserie iS Clinical. Produkterne, som er udviklet af læger og forskere, skaber hurtige og langsigtede resultater. Derudover er alle produkterne fri for parabener og parfume, så selv den sensitive hud eller rosaceatilstande kan drage glæde af denne behandling. Du vil opleve en forbedret hud allerede efter én behandling, men det anbefales at få foretaget en behandling med jævne mellemrum for at opretholde en hud i balance. Jeg anbefaler at få behandlingen cirka hver 6. uge.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Sommeren er slut, og manges hud har brug for lidt ekstra pleje efter solens stråler har gjort skade på huden. Hvad enten det er tørhed, manglende spændstighed eller glød, en grundig dybderensning eller der skal arbejdes på pigmentforandringer, så kan denne behandling hjælpe på den specifikke problemstilling, da den bliver skræddersyet til dig. Efter din behandling vil du opleve en fugtmættet og mere balanceret hud med masser af glød samtidig med, at du vil få en følelse af velvære efter den afslappende massage, der er inkorporeret i behandlingen.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingens varighed er 75 minutter og koster 950 kr.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt, der forlænger resultatet?

Cleansing Complex fra iS Clinical er et fantastisk multifunktionelt produkt. Ud over at den effektivt renser huden og regulerer talgproduktionen virker den blødgørende og fugtgivende. Med ingredienser som glycolsyre og salicylsyre virker den eksfolierende og talgopløsende, mens du også får gode antioxidanter i form af A-vitamin, som bevirker øget kollagenproduktion og forbedrer elasticiteten i huden samt en antiinflammatorisk effekt fra E-vitamin. Cleansing Complex bruges morgen og aften og kan bruges af alle hudtyper

Bonustip: Dette produkt kan desuden bruges som fugtmaske ved at påføre og lade virke på huden i op til 10 minutter. Det er desuden fantastisk at bruge under barbering.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.