Eksfolierer du din hovedbund?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du nogensinde tænkt over at se på hovedbunden i forlængelse af huden i ansigtet? Huden i hovedbunden er både fin og følsom og bliver udsat for masser af stylingprodukter, hårvaske, vind og vejr. Du tænker måske ikke over det, men hovedbunden vil takke dig for at bruge en hovebundsscrub og få eksfolieret de tørre hudceller væk.

Der er endnu ikke så mange brands der er hoppet med på ideen om en eksfoliering til hovedbunden, men det bliver mere og mere udbredt hos de veletablerede brands. Ved at bruge en scrub til hovedbunden fjernes de døde hudceller, hårsækkene styrkes, skæl forebygges, blodcirkulationen stimuleres og det kan endda øge hårvæksten. Det er ikke bare dit ansigt og din krop, der har godt af en god scrub.
Et sundt hår starter med en sund hovedbund, og her kommer netop sådan et produkt ind i billedet. En scrub fjerner skidt og snavs, produktrester og døde hudceller, hvilket giver en ren følelse uden tør og irriteret hud.

GO Beauty giver dig 2 bud på effektive scrubs til hovedbunden

kerastase-revitalizing
Kérastase
Revitalizing Exfoliating Care
er baseret på knuste abrikossten, der renser hovedbund og hår for smuds og snavs på en effektiv og skånsom måde. 200 ml. 260 kr.
natura-siberia-scalp-scrub
Natura Siberica
 Scalp Scrub
med havtorn renser effektivt hovedbunden og håret i dybden, fjerner rester af styling produkter og efterlader hovedbunden frisk og fornyet. 59 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar