Emsculpt dig til tonede muskler og fedtforbrænding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Faste, tonede og løftede baller og en flad mave med synlig six-pack… Lyder det som et mål og en drøm, der gang på gang viser sig at være uopnåelig? Ikke længere! For nu nærmer drømmen sig virkelighed takket være den nye, effektive behandling Emsculpt bodysculpting, du kan prøve hos Contourklinikken.

Flad mave og faste baller

Du har måske allerede hørt om behandlingen eller læst om den i et amerikansk magasin? Det er nemlig, indtil nu, primært i USA, behandlingen har været kendt og ikke mindst elsket af mange. Nu behøver du ikke rejse hele vejen over Atlanten for at optimere din krop, for Contourklinikken i Danmark har netop fået behandlingsformen.
Virkningen af Emsculpt er klinisk dokumenteret, og behandlingen er både effektiv når det kommer til at opbygge muskler og øge fedtforbrændingen. Er du også en af dem, der drømmer om en mere markeret mave eller måske en løftet og fastere numse, så er det denne behandling, du skal kigge nærmere på. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok. Og det er der en god grund til. Emsculpt benytter nemlig en høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi – også kaldet HIFEM – der kort fortalt laver sammentrækninger i musklerne i de ønskede områder, der skal behandles. Det er bevist, at der er langt flere muskelfibre, der aktiveres end ved en normal muskeltræning, og derudover opnår du en reduktion i fedtmassen, da din forbrænding øges. Simpelt og ganske effektivt.
 

Resultat efter 8 uger og 4 behandlinger på maven.

 
Det er dog vigtigt at pointere, at dette ikke er en slankebehandling. Behandlingen er et ekstremt effektivt supplement til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv og endelig få den krop, du har drømt om længe: En mere tonet krop – og et butt-lift. Lever du sundt og spiser varieret, så kan denne behandling opbygge muskler og forbrænde fedt, der kan gøre kroppen mere tonet og musklerne større og stærkere.
Studier viser, at du ved et behandlingsforløb kan forvente en øgning af muskelmassen på 15% og en fedtreduktion på 19%.
 

Resultat efter 4 behandlinger af balleløft.

De kendte er med på bølgen

Flere danske kendisser har allerede prøvet behandlingen med stor succes. Musiker og trommeslager Ihan Haydar fra bandet LIGA, musiker Wafande og influencer Elham Kavousi har alle tre fået behandlet maven. Tv-vært og skuespiller Sarah Grünewald har fået behandlet ballerne og har altså fået sig et butt-lift.

Hvordan kommer jeg i gang?

Inden du starter et behandlingsforløb, booker du tid til en gratis og uforpligtende konsultation med speciallægen, hvor I sammen vil gå dine ønsker, forventninger og muligheder igennem. Lægen vil vurdere, om du er egnet til Emsculpt og give dig et realistisk billede af, hvad du kan forvente af behandlingen.
Behandlingen tager 30 minutter, og det anbefales, at du følger et behandlingsforløb på fire behandlinger indenfor 14 dage for at opnå det bedste resultat.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Afhængig af hvilket område der skal behandles, vil du få påsat en eller to applikatorer. Der startes langsomt op med en lav energimængde, og langsomt øges energiniveauet til vi rammer netop den mængde, du skal have for at opnå en kraftig muskelsammentrækning.

Studier viser, at du ved et behandlingsforløb kan forvente en øgning af muskelmassen på 15% og en fedtreduktion på 19%.

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen gør ikke ondt, men det er umuligt at skære alle over én kam. Der vil være nogle klienter, der mærker det mere end andre. Men bare rolig – det er ikke smertefuldt.
 

Resultat efter 12 uger og 4 behandlinger på maven.

Hvad koster behandlingen?

En behandling koster 5.000 kr. Det anbefales, at du følger et behandlingsforløb på fire behandlinger til en samlet pris på 17.500 kr., hvor du så opnår en rabat på 2.500 kr. Denne pris gælder for enten mave eller baller.

>> Læs mere om EmSculp behandlingen hos Contourklinikken <<
Share.

About Author

Comments are closed.