Nyt

Energii hjalp Lisbeth med at komme tilbage til sig selv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lisbeth har kæmpet sig tilbage efter et langt og hårdt forløb med fjernelse af bryst og lymfer, kemo, strålebehandling og en energiforladt krop. GO Beauty har snakket med Lisbeth om, hvad træning gør for hendes krop og humør.

“Jeg bliver glad i låget efter en reformertime”

Lisbeth er 60 år og fik diagnosen brystkræft, der vendte op og ned på hele hendes liv. Et langt og hårdt forløb med fjernelse af bryst og lymfer, kemo, strålebehandling og et år ud og ind af hospitalet med infektion i kroppen, tog meget hårdt på energiniveauet og kroppen var enormt medtaget. Det stoppede dog ikke Lisbeth, der i dag kæmper sig hen imod at blive fuldstændig rask igen.

Hvad er reformer træning?

Reformer træning hos Energii foregår på en reformer maskine og træningen udfordrer både din styrke, balance og smidighed. Man kan selv tilpasse sin belastning og modstanden opstår af en kombination af egen kropsvægt og reformer maskinens fjedre.
GO Beautys chefredaktør og skønhedsredaktør har testet træningen, og det kan virkelig mærkes i alle kroppens muskler.
Lisbeth har været med næsten helt fra starten, da Energii åbnede for omkring 6 år siden. Hun lagde hårdt ud og trænede 2-3 gange om ugen. Under sit sygdomsforløb blev hun dog tvunget til at holde en pause på 1,5 år, da hun var så svag og medtaget. Lisbeth kunne dårligt komme op af trappen til 2. sal hvor hun plejede at træne hos Energii på Frederiksberg. Men nu er Lisbeth tilbage til reformer træningen på Frederiksberg og hun træner ca. 5 gange om ugen – nogle uger hele 6 gange.


Hvad får du ud af din træning hos Energii?

”Jeg får en energiinssprøjtning, mit humør er i top, kroppen bliver pænere, vægttab, en stærkere krop og flere kræfter, bedre mobilitet i min opererede side og mindre smerter i ben og fødder og i knoglerne, der tog skade af kemobehandlingen”, siger Lisbeth.

Hvad har træningen gjort for dig under sygdomsforløbet?

”Træningen hos Energii har hjulpet mig til at komme tilbage til mig selv. Kemobehandling sætter nogle kedelige spor på kroppen, og træningen hjalp mig med at få min kropsfacon igen og mine kemoskade smerter blev nedsat i betydelig grad”, siger Lisbeth.

 

Gitte Salling er indehaver og stifter af Energii.dk siger; ”Vi er så stolte af Lisbeth og vi er stor fan af hendes gåpåmod og hendes altid smittende og gode humør”.

Læs mere om reformer træning hos Energii >>

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar