Er du med på Hailey Bieber trenden?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidens hotte negletrend! Bruger du TikTok eller Reels, kan du ikke undgå at være stødt på den glaserede donut negletrend.

Glazed Donut negle som Hailey Bieber

Med mindre du har levet under en sten det sidste halve år, er du helt sikkert stødt på Hailey Biebers negletrend på TikTok, Reels eller Instagram. Ved du ikke hvad vi snakker om, kan du søge på #HaileyBieberNails eller #glazeddonutnails. Du vil øjeblikkeligt blive oversvømmet med millioner af visninger, der alle viser hvordan den smukke model (som er gift med Justin Bieber), har sat en verdensomspændende trend med sine perlemoragtige glaserede negle, der mest af alt minder om en donut, som er dyppet i glasur. Den smukke farve er neutral samtidig med, at den giver lidt kant til hvilket som helst outfit.

Hailey Bieber blev første gang spottet med de glaserede negle til MET Gala. Lige siden er nettet gået helt amok, og alle de lokale negleteknikkere øver sig i at skabe de perfekte Hailey Bieber negle.

Looket i sig selv er ret neutralt, men med en form for glaseret perlemor oven på en neutral base, skabes det perfekte skinnende, glaserede og perlemoreffekt.

TIP! OPI Crome effects og ESSIE Expressie 460 Iced Out Filter Top Coat er begge perfekt til dig, der gerne vil give din yndlingsfarve det glaserede perlemor finish. Brug lakken som topcoat over din egen neglelak, og se hvordan alle farver kan få det perfekte glaserede finish.

Book tid til smukke Hailey Bieber Glazed Donut negle hos din lokale kosmetolog eller negleteknikker, allerede i dag. Via BOOK DIG SKØN kan du finde en klinik i nærheden af dig og booke din tid med det samme med kun få klik.

Essie Expressie – 460 Iced Out Filter Top Coat. 10 ml. 89 kr.

Denne top coat efterlader enhver base-neglelak med den fineste perlemor-effekt. Lakken er super hurtigttørrende og er beriget med en formel, der gør at du hverken behøver base- eller topcoat, da den lægger sig ensartet på hele neglen, samtidig med holder den smukke glans.
Denne attraktive og moderne lak giver en finish som var den lagt af en professionel, og får dine hænder til straks at se mere elegante og feminine ud.

Share.

About Author

Comments are closed.